Forum Logo




BMW M3 için makyaj vakti yaklaşıyor | Makyajlı versiyonlar görüntülendi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Ağustos 2023, 11:38   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
BMW M3 için makyaj vakti yaklaşıyor | Makyajlı versiyonlar görüntülendi




BMW M3 için makyaj vakti yaklaşıyor | Makyajlı versiyonlar görüntülendi
Www.TrendForum.Net



2020 yılında 2021 model yılı için lanse edilen en son nesil BMW M3, henüz tazeliğini korurken Münih merkezli üretici, performanslı modeli için orta dönem makyajlı üzerinde çalışmaya başladı. Almanya'daki paparazzi ajanlarımız, bu yenilenmiş performans otomobiliyle ilgili casus fotoğraflarını gönderdi ve sürpriz bir şekilde, M3 Touring modelinin de makyajlı şekilde (LCI) ile test edildiğini ortaya çıkardı.

LCI, BMW'nin modelleri için orta dönem makyajlamalarına verdiği isim ve bu iki prototip, tamamen kamuflajlı ön bölümlere sahip. Ancak mevcut modelle aynı görünen ön tampon gibi, ön yüzde herhangi bir değişiklik olmadığı gözlemleniyor. Yine de farların iç grafiklerinde bazı ayarlamalar yapıldığı görülüyor

M3 Touring modelinin de yenilenme sürecine dahil edilmesi dikkat çekici bir gelişme. Bu hızlı station wagon modeli, geçtiğimiz yıl haziran ayında tanıtılmış ve pazara sunulmuştu. Ancak sedan versiyonunda yapılacak tasarım güncellemelerinin M3 Touring'e de uygulanacağı görünüyor. Hatta umarız sedan modeldeki gibi karbon fiber tavan seçeneğini de alabilir. Galeride yer alan sedan ve station wagon prototiplerinin, mevcut BMW bayilerinde satılan araçlara kıyasla arka bölümlerinde herhangi bir değişiklik göstermediği görülüyor.

İlginç bir şekilde, bu test araçlarının gösterge panelleri de bir örtü ile kaplanmış durumda. Bu da araçlarda ekipman güncellemeleri olabileceği ihtimalini akıllara getiriyor. Ayrıca, BMW'nin iDrive 9 multimedya sisteminin yakın zamanda X1 M35i modelinde kullanılmaya başlandığını düşünürsek, bu sisteme geçişin de söz konusu olabileceği bir ihtimal olarak görünüyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bmw, görüntülendi, için, makyaj, makyajlı, vakti, versiyonlar, yaklaşıyor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
2023 makyajlı Volkswagen T-Cross resmen tanıtıldı! DeepSilence Otomobil & Modifiye Tuning 0 05 Temmuz 2023 19:11
Babasının cenazesine makyajlı gittiği söylenen Özge Ulusoy eleştirilere ateş püskürdü Beatrice Ünlülerin Dünyası 1 12 Aralık 2022 17:13
Intel 13. Nesil Mobil ve Masaüstü İşlemciler Yaklaşıyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 12 Temmuz 2022 10:13
Uygun Fiyatlı GTX 1630 Ekran Kartları Yaklaşıyor KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 19 Haziran 2022 16:37
Hindistan’da su için hayatını riske atan kadın görüntülendi KoJiRo Dünyadan Haberler 0 04 Haziran 2022 18:40




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net