Forum Logo




PS 5’in ünlü oyunu sonunda Xbox’a geliyor! İşte tarih

Oyunlarla ilgili aklınıza gelebilecek bütün paylaşımlar, haberler, yenilikler ve bilgiler burada


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Ocak 2024, 11:02   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
PS 5’in ünlü oyunu sonunda Xbox’a geliyor! İşte tarih




PS 5’in ünlü oyunu sonunda Xbox’a geliyor! İşte tarih
Www.TrendForum.Net

Final Fantasy XIV Online Xbox Series S, X çıkış tarihi ortaya çıktı. Ancak Final Fantasy XIV Online Dawntrail genişleme paketi de açıklandı.



Square Enix’in ünlü oyunu Final Fantasy XIV Online sonunda Xbox Series S ve X çıkış tarihi ortaya çıktı. Aslında oyunun geleceği Temmuz ayında ortaya çıktı. Ancak Square Enix ve Microsoft, ortak açıklamayla tam tarihi verdi. Buna göre Şubat 2024’te oyun karşımıza çıkacak.

Final Fantasy XIV Online Beta Xbox Series S ve X için çıkış tarihi ortaya çıktı

Square Enix, Final Fantasy XIV Online beta için Xbox Series X ve S çıkış tarihi 21 Şubat. Ancak 21 Şubat tarihi şu an için tam kesin değil. Buna göre oyun bu tarihten önce veya sonra platforma gelebilir. Ancak Final Fantasy XIV tam sürümü bahar aylarında karşımıza çıkacak.

Final Fantasy XIV online, PlayStation 5 için olduğu gibi önemli görsel iyileştirmelerle karşımıza çıkacak. Buna göre oyun Xbox Series X için 4K desteği de sunacak. Square Enix, oyunda PS5 versiyonun da olduğu gibi yükleme sürelerini de iyileştirdi.



Yıllarca PlayStation’a özel oyunlar arasında yer alan Final Fantasy’in Xbox’a geliyor olması önemli. Burada Square Enix’in daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaşma isteği etkili oldu. Ancak Microsoft’ta Xbox oyuncuları için çok daha fazla oyunu platforma getirmenin peşinde.

Final Fantasy Hayran Festivali’nde yapılan bu duyuruda firma, Final Fantasy XIV Online için yeni bir büyük genişleme paketini de duyurdu. Dawntrail’in beş dakikalık fragmanını yayınlayan firma, genişleme paketinin özelliklerini de açıkladı. Buna göre Final Fantasy XIV Online Dawntrail genişleme paketinde yeni bir kıta olan Tural karşımıza çıkıyor. Bu kıtada Tuliyolllal ve Solution Nine şehirlerinin yanı sıra yeni zindanlar, yeni baskınlar ve yeni düşmanlar karşımıza çıkacak.

Ayrıca Final Fantasy XIV Online Dawntrail genişleme paketi ile yeni Hrothgar ırkının yanı sıra iki yeni iş olan Viper ve Pictomancer’da karşımıza çıkacak. Bu genişleme paketi Windows, Mac, PS4, PS5 ve Xbox Series S ve X için yaz ayında çıkacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
5’in, geliyor, oyunu, sonunda, tarih, xbox’a, ünlü, İşte


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Xbox Series S 1TB versiyonu geliyor DeepSilence Oyun Dünyası 1 29 Haziran 2023 01:27
iMessage Sonunda Windows’a Geliyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 29 Nisan 2023 04:56
Hideo Kojima, Yeni Bir Xbox Oyunu Üzerinde Çalışıyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Haziran 2022 20:59
Romain Saiss İstanbul'a geliyor! İşte o tarih KoJiRo Beşiktaş 0 10 Haziran 2022 14:57
Star Wars'un Sevilen Oyunu Çok Yakında Nintendo Switch'e Geliyor: Tarih Verildi! KoJiRo Oyun Haberleri 0 29 Mayıs 2022 16:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net