Forum Logo




PS5 Pro’nun gerçek gücünü gösterecek oyun belli oldu!

Oyunlarla ilgili aklınıza gelebilecek bütün paylaşımlar, haberler, yenilikler ve bilgiler burada


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 14:26   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
PS5 Pro’nun gerçek gücünü gösterecek oyun belli oldu!




PS5 Pro’nun gerçek gücünü gösterecek oyun belli oldu!
Www.TrendForum.Net

Tanıtıldığı günden beri neler yapabileceği merakla beklenen PS5 Pro ile ilgili güzel haberler geldi. İşte bilmeniz gerekenler...



Geçtiğimiz ay içerisinde duyurulan ve fiyatıyla büyük bir tartışma yaratan PS5 Pro ile ilgili soru işaretleri henüz giderilmiş değil. Ön sipariş rakamlarıyla ilgili gelen çelişkili haberler, oyunlardaki performansının nasıl olduğuna dair bilinmezlikler derken cihazla ilgili giz perdesi yavaş yavaş aralanıyor. Gelen bilgilere göre konsol, gerçek gücünü ilk olarak bu oyunda gösterecek.

Dragon Age: The Veilguard, PS5 Pro ile uçacak!

Son gelen bilgilere göre, Bioware tarafından geliştirilen yeni nesil rol yapma oyunu Dragon Age: The Veilguard, cihazın gerçek gücünü gösteren ilk yapım olacak. Yapımcı, konsolla birlikte 60 FPS’i stabil bir biçimde Ray-Tracing (ışın izlememe) teknolojisini de aktif olarak kullanarak verecek.



PS5 Pro ile gelen grafik iyileştirmeleri, özellikle performans modunda aktif olacak ‘Raytraced Ambient Occlusion (RTAO)’ teknolojisi sayesinde oyunun görsel kalitesini bir üst seviyeye taşıyacak. Bu özellik, standart PS5’te yalnızca 30 FPS’lik Kalite modunda kullanılabilirken, PS5 Pro’da 60 FPS’lik Performans modunda da aktif olarak çalışabilecek.

BioWare’in teknik direktörü Maciej Kurowski’nin blog yazısında belirttiğine göre, hem Kalite hem de Performans modlarında geliştirilmiş çözünürlük ve çeşitli görsel iyileştirmeler oyuncuları bekliyor. Bu özellikler piyasada mevcut olarak satılan standart PS5’te ve PS5 Slim’de mevcut olmayacak..

Dragon Age: The Veilguard’ın ön yükleme tarihi 29 Ekim 2024 olarak açıklanırken, oyunun çıkış saati TSİ 18:00 olarak duyuruldu. PS5 Pro’nun gerçek gücünü göstereceği ilk oyunlardan biri olacak The Veilguard, yeni konsolun teknik kapasitesini ortaya koyması açısından büyük önem taşıyor.

Görünen o ki PS5 Pro, Dragon Age: The Veilguard ile birlikte oyunculara sunacağı görsel deneyimle farkını ortaya koymaya hazırlanıyor. Bu yapımda oyunun göstereceği performans, PlayStation’a özgü God of War gibi yapımlarda nelerle karşılaşacağımıza dair de bir işaret olacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
belli, gerçek, gücünü, gösterecek, oldu, oyun, pro’nun, ps5


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Size göre bir kişinin gerçek yüzü ne zaman belli olur? Beatrice Trend Sorular 26 06 Eylül 2024 19:02
Gerçek Bir Müzik Efsanesi Metallica Hakkında 9 Gerçek: Nasıl Oldu da Grup Bir Gazete İlanıyla Kuruldu? Zeytin Müzik ve Video Dünyası 1 15 Kasım 2023 17:04
Oyun artık gerçek PS VR2 inceleme! DeepSilence Oyun Dünyası 0 10 Nisan 2023 22:35
Hayali gerçek oldu: Damatsız düğün yaptı! Zeytin Ülkemizden Haberler 6 22 Aralık 2022 00:39
Eski Beşiktaş Oyun Kurucusu, 31 Yaşında Emekli Oldu KoJiRo Basketbol 0 25 Haziran 2022 17:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net