Forum Logo




Monster Hunter Now, Artırılmış Gerçeklik Mobil Oyunu Olarak Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Nisan 2023, 18:14   #1
Çevrimdışı
Monster Hunter Now, Artırılmış Gerçeklik Mobil Oyunu Olarak Geliyor




Monster Hunter Now, Artırılmış Gerçeklik Mobil Oyunu Olarak Geliyor
Www.TrendForum.Net



Capcom’un sevilen Monster Hunter serisindeki son halka Monster Hunter Now adıyla, artırılmış gerçeklik mobil oyunu olarak oyuncuların karşısına çıkacak. Oyunun Pokemon Go’nun yaratıcıları Niantic Labs tarafından geliştirildiğini de belirtelim.

Monster Hunter Now’ın oyunculara gerçek dünyanın sokaklarında Monster Hunter serisindeki ejderhalar ve diğer yaratıklarla savaşma şansı vereceği ifade ediliyor. Oyun, tek başına veya arkadaşlarla oynanmak üzere tasarlanmış. Niantic, oyunun hem Monster Hunter oyunlarında hem de genel olarak AR oyunlarında yeni gelenler için oynamayı kolaylaştıracağını söylüyor.

Mesela, oyunda Paintball adında bir öğe var. Karşınıza çıkan bir canavar üzerinde Paintball kullanarak canavarı eve getirip tek başınıza veya başka biriyle birlikte avlayabilirsiniz. Ve siz oyunu oynamadan dolaşırken bile arkadaşınız yanınızdan geçen canavarları Paintball ile işaretleyebilir. Böylece eve döndükten sonra bile onları avlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Oyun, iOS ve Android için Eylül ayında piyasaya sürülecek. Şimdiden oyuncular Monster Hunter Now web sitesine gidebilir ve muhtemelen kapalı bir beta testi için seçilmek üzere kaydolabilirler.



Technopat
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
artırılmış, geliyor, gerçeklik, hunter, mobil, monster, olarak, oyunu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Goalunited Menajerlik Oyunu - Mobil Kullanicilar İcin Aktif Bahtiyar Oyun Dünyası 0 16 Aralık 2022 10:32
Zen 4 Mimarili Mobil İşlemciler Geliyor: Dragon Range ve Phoenix DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 29 Kasım 2022 09:19
Monster Notebook, Uluslararası Pazardaki Markasını Tulpar Olarak Değiştirdi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 04 Temmuz 2022 20:47
PES Mobil Sürümü “eFootball 2022” Olarak Güncelleniyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 16 Haziran 2022 22:00
Star Wars'un Sevilen Oyunu Çok Yakında Nintendo Switch'e Geliyor: Tarih Verildi! KoJiRo Oyun Haberleri 0 29 Mayıs 2022 16:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net