Forum Logo




Jurassic Park: Survival Duyuruldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Aralık 2023, 17:49   #1
Çevrimdışı
Jurassic Park: Survival Duyuruldu




Jurassic Park: Survival Duyuruldu
Www.TrendForum.Net



Universal, The Game Awards 2023 sırasında 1993 yapımı orijinal Jurassic Park filmine bu kez oyun formunda sürpriz bir dönüş yapılacağını duyurdu. Saber Interactive, Jurassic Park: Survival oyununu birinci şahıs hayatta kalma macerası olarak geliştiriyor.

Fragmanın büyük bir kısmı film serisinden sahnelere saygı duruşunda bulunan sinematik görüntülerden oluşuyor ancak 1:53’ten itibaren bazı alpha oyun görüntüleri görebiliyoruz.

Oyun, oyuncuları 1993 yapımı Jurassic Park filmindeki olaylardan kısa bir süre sonra Isla Nublar’da mahsur kalan InGen bilim insanı Dr. Maya Joshi’nin yerine koyacak. Tek oyunculu aksiyon-macera oyunu, oyuncuların adadan çıkış yolunu bulmaya çalışırken avlanan dinozorlardan kaçınmalarını sağlayan Alien: Isolation tipi bir deneyim gibi görünüyor.

Oyuncular, “her biri John Hammond’un vizyonuyla hayata geçirilen kendine özgü ve uyarlanabilir davranışlara sahip” birden fazla dinozor türüyle de karşı karşıya gelecekler.

Oyunun açıklaması şöyle: “Filmin ikonik dinozorlarını zekanızla alt edin, onlardan kaçıp kurtulun ve onlarla etkileşime geçin. Dünyaya gelmiş geçmiş en ölümcül yaratıklardan bazılarını alt etme yolculuğunda yoğun ve unutulmaz karşılaşmaları atlatmak için dikkat dağıtma ve gizlilik yoluyla yaratıcılığınızı kullanın. Parkı keşfedin ve tehlikeleriyle yüzleşin. Isla Nublar’da gizlenen birçok tehdide karşı akıllı çözümler bulmak için elinizdeki tüm kaynakları kullanın.”


Jurassic Park: Survival için henüz herhangi bir çıkış tarihi verilmiyor. Oyunun çıkacağı platformlar ise PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 olarak açıklandı.




Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
duyuruldu, jurassic, park, survival


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Holyrood Park (İskoçya) Asi Ruh Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 1 08 Ağustos 2023 03:38
Seka Park (Türkiye, Kocaeli) Asi Ruh Marmara Bölgesi 1 30 Temmuz 2023 09:10
Kuğulu Park (Türkiye, Ankara) Asi Ruh İç Anadolu Bölgesi 0 21 Temmuz 2023 04:05
ARK: Survival Evolved Ücretsiz Oldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Haziran 2022 20:51
Park KoJiRo Bilgisayar Sözlüğü 0 12 Haziran 2022 09:35




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net