Forum Logo




The Last of Us Online İptal Edildi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Aralık 2023, 19:38   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
The Last of Us Online İptal Edildi




The Last of Us Online İptal Edildi
Www.TrendForum.Net



Naughty Dog’un tek oyunculu The Last of Us serisine dayanan çevrimiçi çok oyunculu bir oyun geliştirme projesinin sıkıntıda olduğuna dair daha önce söylentiler vardı. Sonunda geliştirici The Last of Us Online için resmi olarak iptal kararı aldıklarını doğruladı.

Geliştiricinin web sitesinde yer alan bir gönderide Naughty Dog, The Last of Us Online adını verdiği oyunun geliştirilmesine The Last of Us Part 2 üzerinde çalışırken başlandığını belirtti. Yazıda, oyun ekibinin “benzersiz olduğunu ve muazzam bir potansiyele sahip olduğunu düşündüğümüz bir deneyim hazırladığı” belirtildi.

Öte yandan oyunu iptal etme kararı, ekibin Naughty Dog’un ünlü olduğu tek oyunculu anlatı odaklı oyunlar üzerinde çalışmayı feda etmek istememesinden kaynaklandı. Paylaşımda şu ifadelere yer veriliyor: “Tam üretime geçerken, hedefimizin ne kadar büyük olduğu ortaya çıktı. The Last of Us Online’ı yayınlamak ve desteklemek için tüm stüdyo kaynaklarımızı yıllarca lansman sonrası içeriği desteklemeye ayırmamız gerekecekti ve bu da gelecekteki tek oyunculu oyunların geliştirilmesini ciddi şekilde etkileyecekti. Dolayısıyla önümüzde iki yol vardı: Yalnızca canlı hizmet veren bir oyun stüdyosu olmak ya da Naughty Dog’un mirasını tanımlayan tek oyunculu anlatı oyunlarına odaklanmaya devam etmek.”

Naughty Dog’un “stüdyoda bu projeye eli değen herkesle son derece gurur duyduğu” belirtildi. Stüdyonun üzerinde çalıştığı “birden fazla iddialı” tek oyunculu oyun olduğu da eklendi ancak ayrıntılar ise açıklanmadı.

Bu arada Naughty Dog, 19 Ocak 2024’te piyasaya sürülmek üzere PlayStation 5 konsolu için The Last of Us Part 2 Remastered üzerinde çalışıyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
edildi, online, İptal


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Görevimiz Tehlike" Filminin İstanbul Çekimleri İptal Edildi! DeepSilence Sinema Dünyası 2 03 Ağustos 2023 17:08
Ramazan Günlüğü İptal agg1401 agg1401 0 06 Nisan 2023 13:47
E3 2023 Fuarı İptal Edildi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 02 Nisan 2023 09:09
Batgirl İptal Efrasiyab Sinema Dünyası 2 03 Şubat 2023 00:54
Motorola Razr 2022 ve X30 Pro Lansmanı İptal Edildi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 02 Ağustos 2022 21:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net