Forum Logo




Rüyada Mavi Gözlü Kadın Görmek

Gördüğünüz rüyaların yorumlarını bu bölümde bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Mayıs 2023, 11:49   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Rüyada Mavi Gözlü Kadın Görmek




Rüyada Mavi Gözlü Kadın Görmek
Www.TrendForum.Net



Rüyada mavi gözlü kadın görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, yanlış yollardan döneceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, feraha ermeye, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü kadın görmek bir aile büyüğünün ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin artacağına, iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, yanlış anlaşıldığı bir konuda kendisini aklama imkanı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre yanlış yollardan döneceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, istediği başarıyı göstereceğine, mutluluğunun bir ömür olacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada mavi gözlü kadın görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, elinin darda kalmayacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına delalettir.

Rüya alimlerine göre feraha ermeye, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, ruhen güzelleşeceğine, mutlu bir hayat süreceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü kadın görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, özgüveninde artış yaşanacağına, yetkili bir göreve atanacağına, eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin tutacağına rivayet etmektedir. Rüyanın anlamına göre hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, herkes tarafından takdir göreceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
görmek, gözlü, kadın, mavi, rüyada


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Rüyada Falcı Kadın Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 19 Mayıs 2023 19:38
Mavi gözlü yakışıklı erkek Beatrice Komedi ve Mizah 7 29 Nisan 2023 14:06
Rüyada Afrikalı Kadın Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 07 Nisan 2023 15:26
Rüyada Kara Çarşaflı Kadın Görmek Asi Ruh Rüya tabirleri 0 06 Nisan 2023 22:25
Rüyada Mavi Yeşil Yılan Görmek KoJiRo Rüya tabirleri 0 23 Temmuz 2022 14:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net