Forum Logo




Ridley Scott'ın Yöneteceği Monopoly Filmine Ne Oldu?

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Haziran 2023, 14:47   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Ridley Scott'ın Yöneteceği Monopoly Filmine Ne Oldu?




Ridley Scott'ın Yöneteceği Monopoly Filmine Ne Oldu?
Www.TrendForum.Net



Yaklaşık on yıl önce, "Hungry Hungry Hippos" (Tonton Hippolar) ve "Monopoly" gibi sevilen masa oyunlarının film uyarlamalarını yapmak üzere bazı çalışmalar vardı ancak bu projelerin hiçbiri sonuca ulaşamadı.

Özellikle Monopoly film uyarlaması zaman zaman oldukça merak uyandırıcı bazı gelişmelerle gündeme gelse de çalımalar hiçbir zaman meyvesini veremedi. 2008 yılında usta yönetmen Ridley Scott, Monopoly'ye takıntılı "sevimli bir ezik" tipin aniden hayatının bir oyuna dönüştüğünü fark ettiği bir filmi yönetmek için Universal ile anlaştı.

Scott proje üstünde çalışırken oyunun kurallarına bağlı kalmaktan giderek uzaklaştı ve bunu bir Wall Street komedisine döndürdü ve 2010'da verdiği bir röportajda şunları söyledi: “Sadece açgözlülük fikri hakkında bir film yapmak istedim. Onlara oyununun en tatlı, en sevgili teyzeni bile bir iblise - açgözlülük kabusuna - dönüştürebileceğini söyledim."

Ancak Universal ve oyuncaktan filme yolculuk sicilinde Transformers, G.I. Joe gibi seyirci dostu filmler olan Hasbro bu fikre karşı çıktılar ve proje iptal edildi. 2012'de oyuncak şirketi yeni yapımcı Emmett/Furla Films ile zar atmaya hazırdı ve 2015'te yapımcı Randall Emmett filmin çekimlerinin yıl içinde başlayacağını duyurdu.

Yönetmen ve oyuncu kadrosu açıklanmamıştı ama filmin 1980'lerin çocuk klasiği Goonies'e benzeyeceği belirtilmişti. İlerleyen dönemde bu projede arkada bırakılırken, 2019 yılında "Ride Along" yönetmeni Tim Story ve oyuncu - komedyen Kevin Hart'ın dahil olduğu yeni bir uyarlama için çalışmalar başladı. Filmin genç bir adamın servet edinme yolculuğu hakkında olacağı açıklandı ama aradan geçen üç yılda proje hakkında herhangi bir güncelleme paylaşılmadı.

Fakat görünüşe göre Monopoly filmi için hala umut var. "The Blackening" adlı korku komedisini tanıtmak için Slashfilm'le konuşan Story, Monopoly filminin geliştirime aşamasında olduğunu söyledi ve materyale uygun yaklaşımı bulmanın zorluklarından bahsetti:

“Doğru şeyi bulmak zor. Bu yüzden yazarlarla konuşuyoruz, hala geliştiriliyor ve umarım bir şeyler yapabileceğimiz bir plana ulaşacağız. İnan bana, keşke sana söyleyebilseydim. Bu bizim sorunumuzdu. Gerçekten, onunla pek çok farklı yere gidebileceğiniz fikirlerden biri bu.

Ve sonra, elbette, parayla ve finansla ilgili filmleri eğlenceli hale getirmek kolay değil. Yani burada çok şey oluyor ve top hareket etmeye devam ediyor ya da sepetin hareket etmeye devam ettiğini söylemeliyim. Yani umarım, inan bana, umarım bir gün tam olarak ne olabileceğini ifade edebilirim."

İlk çıkışından seksen yıl sonra, 2015 itibariyle oyun dünya çapında tahmini 275 milyon kopya satan Monopoly oyunu tüm dünyadaki en ünlü masa oyunlarından biri olmaya devam ediyor.



BEYAZPERDE
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Haziran 2023, 15:01   #2
Çevrimdışı
Platin Üye
Yanıt: Ridley Scott'ın Yöneteceği Monopoly Filmine Ne Oldu?




setinden haber aldım çekiyorlarmış hala yakında çıkacakmış
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
filmine, monopoly, oldu, ridley, scottın, yöneteceği


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Muhteşem Gatsby Kitap Özeti Dinle, F. Scott Fitzgerald DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 20 Mayıs 2023 11:28
Şeytan Çıkarma Derneği'nden "Şeytanın Düşmanı" Filmine Büyük Tepki! DeepSilence Televizyon Dünyası 2 04 Mayıs 2023 10:06
Beklenen oldu, genç yetenek kadroya dahil oldu KoJiRo Beşiktaş 0 19 Haziran 2022 10:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net