Forum Logo




“Captain America: Brave New World” Filmi Test Gösterimlerinde Hayal Kırıklığı Yarattı

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 15:11   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“Captain America: Brave New World” Filmi Test Gösterimlerinde Hayal Kırıklığı Yarattı




“Captain America: Brave New World” Filmi Test Gösterimlerinde Hayal Kırıklığı Yarattı
Www.TrendForum.Net

Captain America 4: Brave New World, ilk test gösterimlerinde istenilen sonucu elde edemedi. Marvel Studios’un nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.



Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen filmi Captain America 4: Brave New World, son test gösterimlerinde beklentileri karşılayamadı. 2025 yılında vizyona girmesi planlanan film, şimdiden ciddi eleştirilerle karşı karşıya kaldı.

Önceki hafta gerçekleşen test gösterimlerinde filmin iki farklı versiyonu izleyicilerle buluştu. Katılımcılar kırmızı ve yeşil bilekliklerle ayrı salonlara alındı. Bu stratejinin, farklı demografik gruplardan geri bildirim almayı amaçladığı düşünülüyor. Ancak her iki grubun da filme yönelik tepkileri genellikle olumsuz oldu.

Sızıntı bilgilere göre Captain America 4, “gereksiz” ve “sıkıcı” olarak nitelendirildi. Özellikle aksiyon sahneleri ve ana karakterler arasındaki kimya eleştirilerin odak noktası oldu. Ayrıca filmin politik içeriğinin “ilham verici olmaktan uzak” ve “sürükleyici olmayan” bir yapıda olduğu belirtildi.

Captain America 4 Filmi Daha Önce de Olumsuz Yorumlar Nedeniyle Ertelenmiş ve Ek Çekimler Yapılmıştı



Olumsuz yorumlar Marvel Studios için ciddi bir endişe kaynağı haline geldi. Çünkü yapım daha önce de benzer sorunlarla karşılaşmıştı. İlk test gösterimlerinin ardından gelen olumsuz tepkiler üzerine stüdyo kapsamlı yeniden çekimler yapmaya karar vermişti. Çekimler 2024 yılının ağustos ayında tamamlandı ve film senaryosuna yeni sahneler eklendi.

Filmin yönetmeni Julius Onah ve başrol oyuncusu Anthony Mackie, yeniden çekimlerin normal bir süreç olduğunu vurgulamaya çalışsalar da endüstri içinden gelen bilgiler durumun ciddiyetini ortaya koyuyor. Öyle ki filmin vizyon tarihi Temmuz 2024’ten 14 Şubat 2025’e ertelendi.

Captain America 4, Marvel Sinematik Evreni’nde yeni bir dönemin başlangıcı olarak tanıtılıyordu. Anthony Mackie’nin canlandırdığı Sam Wilson karakteri, Steve Rogers’tan devraldığı Captain America kimliğiyle ilk kez solo bir filmde izleyici karşısına çıkacak. Ancak şu anki tabloya bakılırsa filmin söz konusu beklentiyi karşılaması zor görünüyor.

Captain America 4: Brave New World Filminin Konusu Ne?



Filmin konusu, yeni seçilen ABD Başkanı Thaddeus Ross (Harrison Ford) ile bir toplantının ardından Sam Wilson’ın kendini uluslararası bir olayın ortasında bulmasını konu alıyor. Wilson, dünyayı tehdit eden gizemli bir komplonun arkasındaki gerçek beyni ortaya çıkarmak için mücadele edecek.

350 milyon dolarlık devasa bir bütçeyle çekilen filmin kadrosunda Anthony Mackie’nin yanı sıra Danny Ramirez, Liv Tyler, Rosa Salazar, Shira Haas, Giancarlo Esposito, Tim Blake Nelson ve Harrison Ford gibi yıldız isimler yer alıyor. Ancak Chris Evans’ın yokluğunda izleyicilerin yeni Captain America’yı ne kadar benimseyeceği de ayrı bir soru işareti.

Marvel Studios’un olumsuz tepkiler karşısında nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu. Stüdyonun vizyona kadar kalan sürede filmi daha da geliştirmek için ek çalışmalar yapması bekleniyor.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
america, brave, filmi, gösterimlerinde, hayal, kırıklığı, test, world”, yarattı, “captain


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hayal Kırıklığı KahKaha Kendi Kaleminizden 3 03 Aralık 2023 23:44
Kadınların en sık yaşadığı hayal kırıklığı DeepSilence Trend Sorular 7 01 Kasım 2023 20:16
Vergisiz telefonların hayal kırıklığı olması Razor Trend Sözlük 1 01 Eylül 2023 13:35
Hayal Kırıklığı Asi Ruh Trend Sözlük 0 15 Temmuz 2023 18:47
GTX 1630, Fiyatıyla Hayal Kırıklığı Yarattı KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 02 Temmuz 2022 16:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net