Forum Logo




Hugh Jackman ve Kate Hudson, Yeni Müzikal Film “Song Sung Blue”da Başrolleri Paylaşmaya Hazırlanıyor

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 15:17   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Hugh Jackman ve Kate Hudson, Yeni Müzikal Film “Song Sung Blue”da Başrolleri Paylaşmaya Hazırlanıyor




Hugh Jackman ve Kate Hudson, Yeni Müzikal Film “Song Sung Blue”da Başrolleri Paylaşmaya Hazırlanıyor
Www.TrendForum.Net

Hugh Jackman ve Kate Hudson, Craig Brewer’ın yeni müzikal filmi Song Sung Blue’da başrolde yer alacak.



Hugh Jackman ve Kate Hudson, Song Sung Blue adlı müzikal filmde başrolde yer almaya hazırlanıyorlar.

Focus Features ve Davis Entertainment’ın ortak yapımcılığını üstlendiği film, 14 Ekim’de prodüksiyona başladı. Filmin kadrosunda ayrıca Michael Imperioli, Fisher Stevens, Jim Belushi, Ella Anderson, King Princess, Mustafa Shakir ve Hudson Hilbert Hensley gibi isimler de yer alıyor.

Song Sung Blue, Greg Kohs’un 2008 yapımı aynı adlı belgeselinden uyarlanıyor. Film, Milwaukee’li çift Mike ve Claire Sardina’nın gerçek hikâyesini anlatıyor. Şanssız müzisyenler olan çift, “Lightning & Thunder” olarak sahne alarak yerel bir efsane haline geliyorlar. Filmin adı aynı zamanda Neil Diamond’ın 1972 tarihli şarkısından geliyor.

Filmin senaryosunu yazan ve yönetmenliğini üstlenen Craig Brewer’a, Davis Entertainment’tan John Davis ve John Fox yapımcı olarak eşlik ediyor. Erika Hampson ve Greg Kohs ise yürütücü yapımcı olarak projeye dahil oluyorlar.



Jackman ve Hudson’ın canlandıracağı karakterler, talihsiz iki müzisyen olarak Neil Diamond’a saygı duruşu niteliğinde bir grup kuruyor. Filmin resmi açıklamasına göre, çift “aşkı bulmanın ve hayallerinin peşinden gitmenin hiçbir zaman geç olmadığını” kanıtlıyor.

Hugh Jackman ve Kate Hudson, Müzikal Konusunda Oldukça Deneyimli İsimler

Her iki oyuncu da son dönemde müzikal yeteneklerini sergileme fırsatı buldu. Jackman yakın zamanda Radio City Music Hall’da 12 konserlik bir dizi duyurdu. Bu konserlerde The Boy From Oz, The Greatest Showman ve The Music Man gibi yapımlardan şarkılar seslendirecek. Hudson ise bu yıl Virgin Records ile anlaşma imzaladı ve ilk albümü Glorious’u çıkardı.

Kate Hudson müzik temalı filmlerde rol alma konusunda deneyimli bir oyuncu. Almost Famous’taki çıkış rolünden How to Lose a Guy in 10 Days’deki “You’re So Vain” performansına kadar birçok projede müzikal yeteneğini gösterdi. Oyuncu, IndieWire’a verdiği röportajda, Song Sung Blue çekimlerini tamamladıktan sonra 2025’in başlarında Glorious albümü için turneye çıkacağını açıkladı.



Jackman ise yakın zamanda Deadpool & Wolverine filminde rol aldı ve 2025’te Hugh Jackman Live From New York with Love adlı bir dizi konser vereceğini duyurdu. Oyuncu daha önce Les Misérables film uyarlamasında ve Oklahoma! ile Carousel Broadway yeniden yapımlarında başrol oynamıştı.

Focus Features’ın dünya çapında haklarını elinde bulundurduğu Song Sung Blue’nun uluslararası dağıtımını Universal Pictures üstlenecek. Ancak henüz resmi bir vizyon tarihi bulunmuyor.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başrolleri, blue”da, film, hazırlanıyor, hudson, hugh, jackman, kate, müzikal, paylaşmaya, sung, yeni, “song


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kate Middleton yeni yaşını kutluyor! Krala herkesten daha yakın... KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 09 Ocak 2024 15:38
TikTok, Spotify’a rakip olmaya hazırlanıyor! İşte yeni servis ve abonelik ücreti! KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 08 Temmuz 2023 11:45
Lexus yeni LM modelini tanıtmaya hazırlanıyor KoJiRo Otomobil & Modifiye Tuning 0 16 Nisan 2023 16:36
Banu Alkan, sevgilisini paylaşmaya doymadı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 02 Ağustos 2022 20:42
Yeni sezonda başrole hazırlanıyor! KoJiRo Beşiktaş 0 20 Haziran 2022 21:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net