Forum Logo




Greta Gerwig’in “Narnia Günlükleri” Endişesi: Netflix Sözleşmesi Feshedilebilir

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 15:21   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Greta Gerwig’in “Narnia Günlükleri” Endişesi: Netflix Sözleşmesi Feshedilebilir




Greta Gerwig’in “Narnia Günlükleri” Endişesi: Netflix Sözleşmesi Feshedilebilir
Www.TrendForum.Net

Greta Gerwig, Narnia Günlükleri filmlerinin sinemaya gelmeyecek olmasından dolayı endişeli. Yönetmen, Netflix’le olan sözleşmesini feshedebilir.



Greta Gerwig’in Narnia Günlükleri filmlerinin sinemada gösterilmeyecek olmasından dolayı endişe duyduğu ve Netflix’le olan sözleşmesini feshetmenin yollarını aradığı iddia ediliyor.

Ünlü yönetmen Greta Gerwig’in, Netflix’in Narnia Günlükleri planları konusunda “hayal kırıklığına uğradığı” bildiriliyor. Matthew Belloni’nin What I’m Hearing bültenine göre ödüllü Barbie filminin yönetmeni, Netflix’in Narnia Günlükleri filminin sinema gösterimini atlamak istemesinden dolayı “açıkça üzgün” olarak nitelendiriliyor. Gerwig’in endişelerini Netflix ile yaptığı görüşmelerde dile getirdiği, ancak dijital yayın devinin C.S. Lewis’in ikonik romanlarının son film uyarlaması için “önce dijital” yayın stratejisinden vazgeçmeye yanaşmadığı belirtiliyor.

Gerwig daha önce Netflix’in Narnia Günlükleri yeniden çevrimini yönetme fikrinden “korktuğunu” ve “dehşet verici bulduğunu” söylemişti. Yönetmen, “Korktuğum zaman, bu her zaman iyi bir işarettir. Belki de korkmayı bıraktığımda, ‘Tamam, belki de bunu yapmamalıyım’ diyeceğim. Hayır, bundan dehşete düşüyorum,” diye açıklamıştı.

Greta Gerwig’in Narnia Günlükleri Filmleri Konusundaki Endişeleri ve Netflix’in Tutumu



Gerwig, Barbie ve Küçük Kadınlar gibi görsel açıdan etkileyici filmleriyle tanınıyor ve C.S. Lewis’in popüler The Chronicles of Narnia evreninin kapsamını ve güzelliğini tam anlamıyla yakalamak için sinema gösterimini tercih ediyor. Ancak Netflix, daha önce Rian Johnson’ın Bıçaklar Çekildi filmlerinde de ısrar ettiği gibi “önce dijital” stratejisinden sapmaya yanaşmıyor. Yine de Gerwig’in endişeleri hakkında Netflix ile yaptığı görüşmelerin şu ana kadar dostane bir şekilde ilerlediği belirtiliyor.

Dijital Yayın Stratejisinin Olası Etkileri


Narnia Günlükleri’nin sadece dijital platformda yayınlanmasının filmin izleyici deneyimini ve başarısını etkileyebileceği tahmin ediliyor. Sinema gösterimi olmadan fantastik filmlerin genellikle sinema salonlarında yakaladığı sürükleyici deneyimi kaybedeceği ve daha da önemlisi gişe gelirlerinden mahrum kalınacağı düşünülüyor.

Gerwig’in Barbie filmi, 2023’ün en çok hasılat yapan filmi olarak 1.446 milyar dolar kazanmıştı. Bu nedenle büyük ekran gösteriminin olmaması Gerwig’in vizyonunu potansiyel olarak sınırlayabilir. Netflix’in Narnia için sinema gösterimini yeniden değerlendirip değerlendirmeyeceği henüz belli değil. Ancak platformun dijital yayın odaklı yaklaşımı projenin nasıl karşılanacağı konusunda şimdiden soru işaretleri uyandırıyor.



Greta Gerwig’in Sözleşmeyi Feshetme İhtimali Bulunuyor

Empire City’nin haberine göre Gerwig, Narnia’yı yönetmek için Netflix ile yaptığı anlaşmadan çıkmaya çalışıyor olabilir. Ünlü yönetmen Narnia’yı yönetme anlaşmasını Barbie sinemalarda gösterime girmeden aylar önce, 2022’nin sonlarında imzalamıştı. O sırada Barbie’nin ne kadar büyük bir başarı olacağını muhtemelen tahmin edememiş ve Narnia projesinin kariyeri için büyük bir engel haline gelebileceğini öngörememiş olabilir.

Ancak şu an için tüm bunların bir iddiadan öteye geçmediğini ve hem Netflix hem de Gerwig tarafından resmi bir açıklama gelmediğini hatırlatmak gerekiyor. Özellikle hayranların yıllardır heyecanla beklediği yeni uyarlamanın daha en baştan böyle bir sorunla karşılaşmış olması sosyal medyada hayal kırıklığı yaratmış gözüküyor. İki tarafın anlaşmaya varıp varmayacağını ise zaman gösterecek.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
endişesi, feshedilebilir, gerwig’in, greta, günlükleri”, netflix, sözleşmesi, “narnia


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Efrasiyab Günlükleri Efrasiyab Kendi Çektiğiniz Fotoğraflar 51 14 Ekim 2024 17:55
Gazze'de salgın hastalık endişesi Zeytin Sağlık Haberleri 0 17 Ekim 2023 13:59
Küresel piyasalarda Çin endişesi DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 17 Temmuz 2023 13:23
Greta Gerwig yeni Narnia Günlükleri filminin yönetmen koltuğunda oturacak Zeytin Sinema Dünyası 0 05 Temmuz 2023 16:11
Netflix üyelik ücreti ne kadar? (2022 Netflix Fiyatları) Beatrice Netflix 4 19 Eylül 2022 15:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net