Forum Logo




Josh Brolin, Yeni Stephen King Uyarlaması “The Running Man”de Kötü Karakteri Canlandıracak

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt Dün, 17:46   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Josh Brolin, Yeni Stephen King Uyarlaması “The Running Man”de Kötü Karakteri Canlandıracak




Josh Brolin, Yeni Stephen King Uyarlaması “The Running Man”de Kötü Karakteri Canlandıracak
Www.TrendForum.Net

Josh Brolin, Edgar Wright imzalı yeni Stephen King uyarlaması “The Running Man” filminin kadrosuna dahi oldu.



Josh Brolin, Stephen King’in distopik romanından yeniden uyarlanacak The Running Man filminde kötü karakteri canlandıracak.

Shaun of the Dead ve Last Night in Soho gibi yapımlarla tanınan Edgar Wright’ın beyaz perdeye taşıyacağı The Running Man filmi, Stephen King’in 1982 tarihli romanından ilham alıyor.

King’in Richard Bachman takma adıyla yazdığı bir dizi yapıttan biri olan The Running Man, Türkiye’de Altın Kitaplar tarafından Azrail Koşuyor başlığıyla basılmıştı. Eser sinemaya ilk defa 1987’de Amerikalı yönetmen Paul Michael Glaser tarafından taşınmış, kaynak materyalle ciddi farklılıklar gösteren uyarlamanın başrolünde ise Arnold Schwarzenegger yer almıştı.

2028 yılında geçen The Running Man kitabı, işsiz ve çaresiz bir adam olan Ben Richards’ın hayatta kalmak için katıldığı ölümcül bir televizyon yarışmasını konu alıyor. Richards, macerada kendisini ucunda özgürlük olan bir reality show’un ortasında buluyor. Peşindeki devlet güçleri ve ödül avcıları ise onu ölümcül bir sınava tabi tutuyor.



Edgar Wright’ın The Running Man’in yeniden çevrimi prodüksiyon aşamasına doğru hızla ilerliyor. Yapımın başrolünde ise Glen Powell (Anyone But You ve Top Gun: Maverick) yer alıyor.

Josh Brolin, Yeni The Running Man Film Uyarlamasına Katıldı


2009 yılında Milk ile Oscar adaylığı alan Josh Brolin, aynı zamanda Avengers: Endgame’in Thanos’u ve No Country for Old Men’in Llewelyn Moss’u olarak tanınıyor. Aktör yeni Stephen King uyarlaması The Running Man’de filmin kötü karakterlerinden birisin canlandıracak.

Yapımda Brolin’e kötülerin cephesinde eşlik edecek bir diğer isim ise Lee Pace olacak. Pace, Foundation ve Guardians of the Galaxy ile biliniyor.

Filmde yer alan diğer isimler arasında ise Katy O’Brian (Love Lies Bleeding), Daniel Ezra (All-American) ve Karl Glusman (The Bikeriders) bulunuyor.



Wright, The Running Man’i yönetmenin yanı sıra Michael Bacall (21 Jump Street) ile birlikte yapımın senaryosunu da yazacak. Wright ayrıca Simon Kinberg (Dark Phoenix) ve Nira Park ile birlikte projenin yapımcılığı da üstlenecek.

The Running Man filminin çekimleri gelecek aylarda Londra’da başlayacak ve yapım 21 Kasım 2025 tarihinde vizyona girecek.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
brolin, canlandıracak, josh, karakteri, king, kötü, man”de, running, stephen, uyarlaması, yeni, “the


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
“Longlegs” Yönetmeninden Stephen King Uyarlaması: “The Monkey”den İlk Fragman KoJiRo Film Tanıtımları 0 17 Ekim 2024 15:22
Stephen King’in Distopik Romanı “The Running Man”den Uyarlanan Yeni Filmde Vizyon Tarihi Belli Oldu KoJiRo Film Tanıtımları 0 17 Ekim 2024 15:14
Stephen King, En Korkunç Bulduğu Korku Filmini Açıkladı KoJiRo Sinema Dünyası 0 17 Ekim 2024 15:09
James Wan'dan Stephen King Uyarlaması Geliyor DeepSilence Film Tanıtımları 0 11 Mayıs 2023 18:02
Stephen King’in The Boogeyman Fragmanı Geldi Beatrice Film Tanıtımları 0 01 Şubat 2023 07:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net