Forum Logo




TFF'den yeni sezonda Süper Lig'e yeni logo

Spor dünyasından en sıcak gelişmeler burada.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 01 Ağustos 2024, 07:58   #1
Çevrimiçi
TFF'den yeni sezonda Süper Lig'e yeni logo




TFF'den yeni sezonda Süper Lig'e yeni logo
Www.TrendForum.Net

Türkiye Futbol Federasyonu, 9 Ağustos'ta başlayacak yeni sezon öncesi Süper Lig'in logosunu yeniledi.



Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre Süper Lig, 2024-2025 sezonundan itibaren yeni logosu, yeni kupası ve yeni mottosu eşliğinde taraftarlarla buluşacak. Logo tasarımı, Türk futbolunun gücünü, tutkusunu ve yenilikçi kimliğini yansıtıcak.

ZAFERİ VE GÖNÜLDEN OYNANAN FUTBOLU SİMGELİYOR

Süper Lig'in yeni logosu, zaferi ve gönülden oynanan futbolu simgeliyor. Logonun üst bölümü kolları açıp sevincini taraftarlarla paylaşmayı, alt kısmı ise son saniyeye dek tüm kalbinle mücadele etmeyi temsil ediyor. Süper Lig takımlarının, tüm taraftarların ve paydaşların bu logo altında aynı değerler ve ortak bir amaç altında buluşup birleşmesi, Fair-Play içinde bu güzel oyunu daha da güzelleştirmesi bekleniyor.

UZUN VADELİ STRATEJİNİN YANSIMALARI

Ulusal ve uluslararası deneyimi olan kurumlarla birlikte, Süper Lig kulüplerimizin başkan, yönetici, pazarlama departmanları, yayıncı kuruluşlar, sponsorlar ve futbolun tüm paydaşlarıyla yapılan çalışmalar neticesinde, Avrupa'nın üst düzey ligleri ve UEFA turnuvaları değerlendirilerek yeni Süper Lig logosu hayata geçirildi.

Türk futbolu; dinamik yapısı ve her geçen gün artan izleyici kitlesiyle Avrupa'nın önde gelen liglerinden biri olma hedefine koşar adımlarla ilerliyor. Süper Lig'i sadece Türkiye'de değil, uluslararası alanda da dikkatle takip edilen bir markaya dönüştürme vizyonu eşliğinde yenilikçi yaklaşımlarla somut adımlar atılıyor. Rekor artışla yenilenen yayın haklarıyla Avrupa'nın en değerli 6'ncı ligi olan Süper Lig'in imajının yenilenmesi, yüzünün değişmesi futbolumuzun marka değerine katkıda bulunacak uzun vadeli bir stratejinin ilk yansımalarından biri olarak görülüyor.

MİLYONLARI PEŞİNDEN SÜRÜKLEYEN FUTBOL, BU LOGONUN ALTINDA TOPLANACAK

Ülkemizde 7'den 70'i tutkuyla saran, milyonlarca insanın hayatının merkezinde yer alan büyülü dünyanın heyecanı, tutkusu artık yeni Süper Lig logosu altında yeni mecralara taşınacak. Her yaştan, her kesimden insanı bir araya getiren, dostlukları pekiştiren, toplumun birleşme noktası olan futbolun yeni imajı çağın getirdiği değişime eşlik edecek.

SAHANIN BİRÇOK ALANINDA YENİ DÜZENLEMELER YAPILACAK

İlk etapta maç başlangıç seremonisinden maç sonu röportaj alanlarına kadar her alanda uygun düzenlemeler yapıldı. Her detayda Süper Lig'in yeni logosuna ilham veren futbolun birleştirici gücü, rekabetin heyecanı, sevgi ve rakibe saygı vurgulandı.

YENİ LOGOYLA BİRLİKTE ŞAMPİYONLUK KUPASI YENİLENECEK

Süper Lig şampiyonluk kupası da bu değişimle birlikte tamamen yenilendi. Yeni tasarımın en dikkat çekici noktası ise ligde sezon boyunca bu kupayı kazanmak için mücadele eden tüm takımların isimlerinin kupaya işlenmesi olacak. Ayrıca yenilenen kurumsal kimlikle birlikte yeni sponsorluk alanları geliştirerek, Süper Lig kulüplerimize yeni kaynaklar sağlanması amaçlanıyor.

SÜPER LİG'İN YENİ SLOGANI "FUTBOL AŞKINA" OLDU

Tüm bu vizyon ve değerleri özetleyen "Futbol Aşkına", Trendyol Süper Lig'in yeni sloganı oldu. Bu slogan, sahada gösterilen mücadeleyi, tribünlerde yaşanan coşkuyu ve her futbolseverin yüreğinde taşıdığı sevgiyi ifade ediyor.

DHA
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
lige, logo, sezonda, süper, tffden, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yeni logo, yeni tasarım dili, yeni vizyon! DeepSilence Otomobil & Modifiye Tuning 0 30 Kasım 2022 10:11
Kurtlar Vadisi geri dönüyor! Yeni sezonda Memati Baş ve Pala da olacak mı? Beatrice Yerli Diziler 10 16 Kasım 2022 21:34
Süper Lig'e yeni Danimarkalı Philip Zinckernagel KoJiRo Beşiktaş 0 21 Haziran 2022 20:25
Yeni sezonda başrole hazırlanıyor! KoJiRo Beşiktaş 0 20 Haziran 2022 21:09
Süper Ligin yeni ekibi Sakarya Büyükşehir Belediyespor KoJiRo Diğer spor branşları 0 11 Haziran 2022 14:44




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net