Forum Logo




Google Mesajlar yıllardır beklenen o özelliği nihayet getiriyor!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Ekim 2024, 23:49   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Google Mesajlar yıllardır beklenen o özelliği nihayet getiriyor!




Google Mesajlar yıllardır beklenen o özelliği nihayet getiriyor!
Www.TrendForum.Net

Google Mesajlar uygulaması kullanıcıların yıllardır beklediği önemli bir özelliği nihayet getirdi. İşte detaylar...



Google Mesajlar uygulaması nihayet yıllardır beklenen bir özelliği kullanıcılara getirmeye hazırlanıyor. RCS teknolojisinin gelişiyle giderek daha çok WhatsApp ve diğer mesajlaşma uygulamalarına benzemeye başlayan uygulama, şimdi kullanıcıların sıklıkla talep ettiği bir özelliği sunmayı planlıyor.

Android Authority, Google Mesajlar’ın gittikçe WhatsApp’a benzemeye başladığını gösteren yeni özelliğini keşfetti. Gizlilik odaklı bir yenilik sunmaya hazırlanan platform, kullanıcıların bazı bilgilerini mesajlaştığı kişilerden gizlemelerine olanak tanıyacak. İşte detaylar…

Google Mesajlar’dan gizlilik odaklı yenilik!

Ortaya çıkan yeni Google Mesajlar özelliği, kullanıcıların platformda gizliliğini artırabilmelerine imkan tanıyacak. Kullanıcılar çok yakında profil fotoğraflarını ve kullanıcı adlarını gizleme imkanına sahip olacak. Yeni özelliğin ekran görüntüsünü aşağıdan inceleyebilirsiniz.



Google Mesajlar kullanıcıları artık profil fotoğrafını herkese, yalnızca kayıtlı kişilere veya yalnızca mesaj gönderdiği kişilere gönderebilecek. Ayrıca isteğe bağlı olarak profil fotoğraflarını hiç kimsenin görmemesini de seçebilecek.

Kullanıcı adı da yine profil fotoğrafları ile aynı seçeneklere sahip olacak. Bu yenilikler sayesinde Google’ın Mesajlar uygulaması çok daha eksiksiz bir hale gelerek sosyal ağa daha yakın hale getirebilecek.

Öte yandan bazı geliştiriciler, şirketin kullanıcıları ada göre arama seçeneğini başlatmasının uzun sürmeyeceğini öne sürüyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
beklenen, getiriyor, google, mesajlar, nihayet, yıllardır, özelliği


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Telegram 10.7, Kayıtlı Mesajlar 2.0 Özelliği İle Geliyor KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 03 Şubat 2024 13:49
WhatsApp, uygunsuz mesajlar için yeni özelliği test ediyor! DeepSilence Whatsapp 0 07 Mayıs 2023 16:20
Windows 11 Güncellemesi Beklenen Özelliği Getiriyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 21 Nisan 2023 09:06
Google Mesajlar’dan internetinize yarayacak yeni özellik! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 11 Nisan 2023 19:55
Dosya Gezgini Sekme Özelliği Nihayet Geliyor: Windows 11 Build 25136 KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Haziran 2022 13:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net