Forum Logo




Microsoft ASUS kullanıcılarını uyardı: PC çökebilir!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ekim 2024, 20:15   #1
Çevrimdışı
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Microsoft ASUS kullanıcılarını uyardı: PC çökebilir!




Microsoft ASUS kullanıcılarını uyardı: PC çökebilir!
Www.TrendForum.Net

Microsoft Windows 11'in yeni güncellemesiyle ilgili önemli bir uyarı yayınladı. Mavi ekran sorunu yaşanıyor.



Microsoft, son günlerde Windows 11’in yeni 24H2 güncellemesiyle ilgili önemli bir uyarıda bulundu. Özellikle ASUS dizüstü bilgisayar kullananların bu konuda biraz daha dikkatli olması gerektiği söyleniyor. Microsoft, bazı ASUS cihazlarında güncellemeyle birlikte mavi ekran (BSOD) sorunları yaşandığını belirtti.

Microsoft’tan ASUS kullanıcılarına uyarı: Windows 11 24H2 güncellemesi zor durumda bırakabilir!

Microsoft, yaşanan hatalardan kaynaklı güncellemeyi otomatik olarak durdurma kararı aldı ve ASUS kullanıcılarının zorla güncelleme yapmamaları gerektiğini konusunda uyarılard bulundu. Eğer siz de bir ASUS dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız, bu uyarıyı dikkate almanızda fayda var.



X415KA (Intel Pentium Silver N6000 Vivobook 14) ve X515KA (Celeron N4500 Vivobook 15) gibi bazı modeller, güncelleme sırasında ciddi uyumluluk sorunları yaşıyor. Bu cihazlar, güncellemeye çalıştığında mavi ekran hatası veriyor ve güncelleme işlemi tamamlanamıyor.

Peki, ne yapmak gerekiyor? Şimdilik en iyisi bu cihazlar için Windows Update üzerinden gelen uyarıları dikkate almak ve güncellemeyi ertelemek. Microsoft, bu cihazlar için geçici bir güncelleme kısıtlaması getirdi, bu yüzden otomatik olarak güncelleme yapamayacaksınız.

Fakat elbette bazı kullanıcılar manuel olarak bu güncellemeyi yüklemek isteyebilir. Ancak, bu noktada Microsoft, kullanıcıların Windows Update kısıtlamalarını aşarak zorla güncelleme yapmamalarını şiddetle tavsiye ediyor. Şu anda gereken tek şey biraz sabırlı olmak ve Microsoft’un durumu çözmesini beklemek.

Şu an için güncelleme sonrasında mavi ekranla karşılaşmamak için, zorla güncelleme yapmaktan kaçınmak en mantıklı yol gibi görünüyor. Microsoft’un bu sorunu çözüp cihazlar için güncellemeyi yeniden yayınlaması bekleniyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
asus, çökebilir, kullanıcılarını, microsoft, uyardı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Microsoft uyardı! Edge’in son güncellemesini kurmayın KoJiRo İnternet Tarayıcıları 0 02 Mart 2024 18:27
Bilgisayar Korsanları Microsoft’un Kendileri Hakkında Ne Bildiğini Öğrenmek İçin Microsoft’a Sızdı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 03 Şubat 2024 14:02
WhatsApp’tan iOS kullanıcılarını sevindirecek özellik! KoJiRo Whatsapp 0 12 Ocak 2024 15:10
Microsoft, Windows 10 21H2 Kullanıcılarını Zorla 22H2’ye Yükseltecek DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 13 Mayıs 2023 15:48
Gmail kullanıcılarını ilgilendiren gelişme: 'Kalıcı olarak' değişti... DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 1 11 Kasım 2022 10:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net