Forum Logo




iPhone 15, Tüm Donanım Tuşlarını Kaybedecek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Kasım 2022, 15:44   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
iPhone 15, Tüm Donanım Tuşlarını Kaybedecek




iPhone 15, Tüm Donanım Tuşlarını Kaybedecek
Www.TrendForum.Net

Yeni bir rapora göre iPhone 15 serisinde fiziksel tuşların yerini dokunsal geri bildirim sunan yüzeyler alacak. Yeni iPhone’larda büyük bir değişim bekleniyor.

iPhone 15 serisinin tanıtılmasına daha uzun bir süre var, ancak 2023 model iPhone’lar gündemden düşmüyor. Neredeyse her gün bu iPhone’larla ilgili bir sızıntı gerçekleşmekte. Şimdi son gelişmelere bakalım.

iPhone 15 Pro Serisi, Fiziksel Tuşlardan Arındırılacak
Seriye dair önemli bir bilgi son olarak bir Apple tedarikçisi olan Cirrus Logic tarafından paylaşıldı. Tedarikçi kasıtlı olsun ya da olmasın, iPhone 15’teki bir yeniliğin cihaz sahiplerinin kullanıcı deneyimini önemli ölçüde değiştirebileceğini ima eden bilgiler verdi.

Tedarikçi, hissedarlara yazılan bir mektupta, gelecek yıl akıllı telefonlar için pazara yeni bir HPMS bileşeni getirmeyi” beklediğini belirtti. HPMS, iPhone’un Taptic Engine dokunsal geri bildirim modülü için yüksek performanslı bir karışık sinyal çipidir.



Cirrus Logic CEO’su John Forsyth, analistlerle yaptığı bir telefon görüşmesinde, bileşenin piyasaya çıkış süresini iPhone 15 çıkış tarihi ile uyumlu olan gelecek yılın ikinci yarısında gerçekleşeceğini belirtti. Geçen hafta Barclays analistleri, tescilli çipin fiziksel ses ve güç düğmelerinin yerini alacak dokunmatik yüzeylere güç sağlayacağını öne sürdüler.

Daha önce, endüstri analisti Ming-Chi Kuo da benzer bir bilgiyi aktardı. Pro ve Pro Max (veya Ultra) modellerinin “düğmesiz” bir tasarıma sahip olmasını beklerken, iPhone 15’in temel versiyonlarında ise fiziksel tuşlar yer almaya devam edecek.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 04 Nisan 2023, 07:33   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: iPhone 15, Tüm Donanım Tuşlarını Kaybedecek




Almayacağım ama heyecanlandım nedense
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
donanım, iphone, kaybedecek, tuşlarını, tüm


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
iPhone 15, iPhone 5C Benzeri Kavisli Bir Tasarımla Gelebilir DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 1 22 Kasım 2022 16:07
iPhone 14 Pro Serisi için Bu Yıl Bitti! DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 21 Kasım 2022 10:31
Apple, Büyük Ekranlı iPhone Modelini iPhone 14 Plus Olarak Adlandırılabilir KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Haziran 2022 14:10
Sony, PC Oyun Donanım Markası “INZONE”u Duyurdu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 29 Haziran 2022 18:34
iOS 16 Alacak iPhone Modelleri KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 08 Haziran 2022 14:03




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net