Forum Logo




Xiaomi Mix Fold 3 Benzersiz Bir Katlanabilir Telefon Olacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Nisan 2023, 14:35   #1
Çevrimdışı
Xiaomi Mix Fold 3 Benzersiz Bir Katlanabilir Telefon Olacak




Xiaomi Mix Fold 3 Benzersiz Bir Katlanabilir Telefon Olacak
Www.TrendForum.Net



Yeni bir rapora göre Xiaomi Mix Fold 3, periskop kameraya sahip bir katlanabilir telefon olacak. Telefonun ayrıca IP68 sertifikası olacak.

Samsung’un katlanabilir telefon pazarında açık ara liderliği sürerken, son dönemde özellikle Çinli markalardan Samsung’u zorlayacak bazı telefon duyuruları geldi. Geçtiğimiz gün Vivo’nun duyurduğu Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili Vivo X Fold 2 bunlardan biri. Ancak Çinli markaların bu kategoride Samsung ile rekabet edebilmeleri için katlanabilir telefonlarını yaygın şekilde satışa sunmaları gerekiyor. Gelelim haberimizin konusu olan Xiaomi Mix Fold 3 modeline.

Xiaomi, Mix Fold 2 ile katlanabilir telefonda sınırlı zorlayarak inanılmaz bir kalınlık sundu. Açık vaziyette sadece 5.4 mm kalınlığında olan telefon ülkesinde büyük bir ilgi gördü. Marka şimdi serinin üçüncü modeli için kolları sıvamış durumda.



Mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı Digital Chat Station’a göre Xiaomi periskop kameraya sahip bir katlanabilir telefon hazırlıyor. Daha önce Vivo X Fold ve Fold+ modellerinde periskop kameraya yer verildi. Xiaomi’nin ilk kez bir katalanabilir telefonda yer vereceği periskop kamera henüz bu segmentin lideri olan Samsung’un bile gündemine girmiş değil.

Kaynak ayrıca Mix Fold 3’ün IPX8 sertifikasına sahip olacağını doğruladı. Xiaomi’nin önceki katlanabilir telefonlarından su koruması yoktu. Hatta Çinli markalar su korumasını yeni yeni katlanabilir telefonlarda sunmaya başladı.

Yaz döneminde tanıtılması beklenen Xiaomi Mix Fold 2’nin işlemci biriminde Snapdragon 8 Gen 2 ya da Plus versiyonu yer alacaktır. Telefonun ayrıca 67 watt hızlı şarj desteği sunacağı gelen bilgiler arasında.

Teknoburada
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
benzersiz, bir, fold, katlanabilir, mix, olacak, telefon, xiaomi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Xiaomi Mix Fold 3 Özellikleri Sızdırıldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 22 Nisan 2023 14:20
En İnce Katlanabilir Ekranlı Telefon – MWC 2023 KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 04 Mart 2023 15:03
Amiral gemisi Oppo Find X6 Pro detaylanıyor: Xiaomi 13 Pro'ya rakip olacak DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 29 Kasım 2022 10:17
OPPO, İki Yeni Katlanabilir Akıllı Telefon Üzerinde Çalışıyor KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 04 Temmuz 2022 21:03
Samsung A Serisi Katlanabilir Telefon Planlıyor Olabilir KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 06 Haziran 2022 14:20




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net