Forum Logo




iPhone 16 ne zaman çıkacak, özellikleri ve renkleri neler? Apple iPhone 16 fiyatı ne kadar olacak, kaç TL?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ağustos 2024, 07:50   #1
Çevrimiçi
iPhone 16 ne zaman çıkacak, özellikleri ve renkleri neler? Apple iPhone 16 fiyatı ne kadar olacak, kaç TL?




iPhone 16 ne zaman çıkacak, özellikleri ve renkleri neler? Apple iPhone 16 fiyatı ne kadar olacak, kaç TL?
Www.TrendForum.Net

iPhone 16 özellikleri, Apple tutkunlarının gündeminde yer alıyor. Tüm modellerin daha ince çerçevelere sahip olacağı ve birkaç farklı renk seçeneğinin ekleneceği söylenirken yeni seride daha fazla depolama kapasitesinin de sunulabileceği öngörülüyor. Peki, iPhone 16 ne zaman çıkacak, özellikleri neler? Apple iPhone 16 fiyatı ne kadar olacak ve renkleri neler? İşte son bilgiler.

iPHONE 16 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Apple, geleneksel olarak her Eylül ayında yeni iPhone modellerini tanıtarak teknoloji dünyasını heyecanlandırıyor. 2024 yılında da benzer bir senaryonun yaşanması bekleniyor. iPhone 16 ailesinin Eylül ayında tanıtılıp Ekim ayında piyasaya sürülmesi öngörülüyor. Tüm modellerin daha ince çerçevelerle geleceği, iPhone'un daha modern ve şık bir görünüme kavuşacağı söyleniyor.

iPhone 16 serisiyle çeşitli modellerde birçok dikkat çekici yükseltme ve iyileştirme sunulacak Buna göre iPhone 16 Pro modellerinde daha yüksek kapasite ve uzun ömür sunan yığılmış pil teknolojisi kullanılması bekleniyor​​. Ayrıca iPhone 6, 6.3 inç ekran, iPhone 16 Pro Max ise 6.9 inç ekran ile gelecek. Bu, önceki modellerden daha büyük olacakları anlamına geliyor​​. Micro-lens teknolojisi ile ekran parlaklığının artırılması ve enerji tüketiminin azaltılması bekleniyor.

Yeni seride daha fazla depolama kapasitesi ile sunulabilir. Ayrıca iOS 18 ile birlikte gelecek ve bu sürümün, özellikle AI özelliklerinde önemli iyileştirmeler getirmesi bekleniyor​​. Ayrıca fotoğraf ve video çekimini kolaylaştırmak için yeni bir "Capture Butonu" tanıtılacak. Bu buton, dijital kameralardaki iki aşamalı deklanşör düğmesini taklit edecek​.

iPHONE 16 FİYATI NE KADAR OLACAK?

iPhone 16’nın 100 dolarlık bir fiyat artışıyla 899 dolar etiketiyle satışa sunulması bekleniyor. Tıpkı iPhone 16’da olduğu gibi iPhone 16 Plus modelinin de 100 dolarlık bir zamla 999 dolarlık fiyatla satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Son olarak iPhone 16 Pro Max veya iPhone 16 Ultra modelinin de 1.299 dolar etiketiyle kullanıcılarla buluşması söz konusu.

Not: Bu fiyatlar kesin ve resmi rakamlar değil, tahmindir. Kesin rakamlar Apple tarafından resmi olarak açıklandıktan sonra belli olacaktır.


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
apple, çıkacak, fiyatı, iphone, kaç, kadar, neler, olacak, renkleri, zaman, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Apple, iPhone 15 modelini görücüye çıkarttı: Satış tarihi ve Türkiye fiyatı belli oldu Zeytin Telefon Dünyasından Haberler 2 13 Eylül 2023 21:35
Apple’dan kamera atağı: iPhone 15 Pro Max DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 10 Mayıs 2023 11:54
Yeni bir iPhone SE 4 modeli olacak mı; olacaksa ne zaman tanıtılacak? DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 14 Nisan 2023 19:41
Apple Watch Pro Fiyatı Ne Kadar Olacak? KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 12 Temmuz 2022 10:58
Apple, Büyük Ekranlı iPhone Modelini iPhone 14 Plus Olarak Adlandırılabilir KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 30 Haziran 2022 14:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net