Forum Logo




Terazi Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Mart 2023, 23:52   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?




Terazi Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?
Www.TrendForum.Net

Terazi Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker?
Terazi yaşamını birinin eşi, sevgilisi, flörtü olarak geçirmek ister. Hayatta damsız giremeyeceği yer yoktur, çünkü yalnız kaldığı dönem oldukça azdır. Kısa süreli de olsa flörtü, müstakbel bir sevgilisi, yanından ayrılmadığı bir eşi muhakkak vardır. Terazi için aşk acısından daha kötü bir şey varsa o da yalnız kalmaktır. Bu yüzden ayrılık koca bir yıkımdan çok telaş getirir Terazi’ye! Derhal yanına bir sevgili bulma telaşı!
Olası flört araştırması başlar!

Panikle eli ayağına dolaşan, yalnız kaldığı bilgisi aklına düştüğü anda etekleri tutuşan Terazi, duygusuzluğundan değil korkusundan yeni sevgili peşine düşer. Açar telefon rehberini, sosyal ağ bağlantılarını, arkadaş listelerini sağ baştan elemeye başlar! Alarm durumlarını öngörüp kıyıda köşede bulundurduğu ne tamamen sonlandırdığı ne başlayacak diye umutlandırdığı birkaç ilişki ihtimali vardır. Terazi alır oltasını eline, alternatifler arasında gelişine savurur! Artık kime denk gelirse.
Sosyal ortamların kapıları açılır!

Terazi çarçabuk hazırlanır, toplu mesajlarını bir tuşla eşe dosta savurur, kapının eşiğinden attığı adımıyla başlar oradan oraya gezmeye. Arkadaş buluşmalarını sıklaştıran Terazi, arta kalan zamanlarında randevularına hazırlanır ve flört etmesi muhtemel adaylarla buluşur. Gözünü dört açar, pistlerden beri gelmez. Çizgisini bozmaz, duruşundan ödün vermez ama içten içe yalnızlığının dakikalarını da sayar! Henüz ayrılık ifadesi yüzüne yerleşmeyen Terazi, telaşla koşuştururken ayrılık acısını aklına düşürmez.
Kendini bakıma alır!

Nihayet ayrılığın farkına vardı, başını bir üzüntü sardı ve kendini yetersiz hissetmeye başladıysa terapi vakti gelir çatar. Zarafetini taçlandırmak, güzelliğine yeni ve ışıltılı dokunuşlar yapmak, cildini yenilemek için Terazi soluğu güzellik merkezlerinde alır. Saç renginden cilt tipine, ipek kirpikten, türlü maskeye kadar tepeden tırnağa yenilenir. Şölene dönen, saatler süren alışverişler, yaşam alanına yaptığı küçük dokunuşlarla yarattığı farklılıklar Terazi’nin yeni hayatını baştan yaratır.
Yeni sevgili bulur!

İki üç gün boş gezen, kendini türlü etkinliklerde heba eden, koşuşturmaktan yeni aldığı bir çift ayakkabıyı eskiten Terazi, azıcık üzülür fazlaca sıkılmaktan ölür! Vakti geldiyse yeni sevgiliyle hayatına kaldığı yerden aydınlanmış bir yüz ve yenilenmiş enerjisiyle devam etmek için huzur tütsülerini yakar! Telaşı sona eren, kaygıları dinen, çiçeği burnunda sevgilisini koluna takan Terazi erdi muradına, hadi biz de çıkalım kerevetine.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
acısı, aşk, burcu, çeker, nasıl, terazi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Terazi Burcu Olmak Asi Ruh Trend Sözlük 3 10 Nisan 2023 22:30
Yükseleniniz Terazi Burcu İse Asi Ruh Terazi 0 28 Mart 2023 21:41
Yengeç Burcu Nasıl Aşk Acısı Çeker? Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:26
Terazi Burcu Özellikleri mamihlapinatapai Terazi 2 02 Aralık 2022 21:54
Terazi burcu ünlüler Beatrice Terazi 0 05 Kasım 2022 22:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net