Forum Logo




Terazi Burcu Nelerden Nefret Eder?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Mart 2023, 23:54   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcu Nelerden Nefret Eder?




Terazi Burcu Nelerden Nefret Eder?
Www.TrendForum.Net

Terazi Burcu Nelerden Nefret Eder?
Terazi’ye sorsanız ne bir nefreti bulunur ne öfkelenmek için kolayca sebep bulur. Ancak yaşamda türlü insanla aynı havayı solur, çeşit çeşit insanla muhatap olur, hal böyle olunca da istenmedik durumlarla karşılaşmak kaçınılmaz olur! Terazi’nin barışçıl enerjisi, uzlaşmacı tavrı dünyaya yayılsa, her yer cennet köşesi olur da o da mümkün değil işte. Bunun kavga severi var, kin güdüp intikam yeminleri edeni var, kolay yoldan yükselmek için ezip geçen kurnazı var, var oğlu var! Madem öyle biz de elimizdekiyle yetinelim, var olan dünyada Terazi nelerden nefret eder sıraya dizelim.
Kabalıktan!

Hiç gelemediği, asla kabul edemeyeceği bir şey varsa Terazi’nin kabalıktır. Nezakete nasıl ki bayılıp nazik insanları ayrı bir yerde tutuyorsa, kaba davranışlara da aynı şiddette ancak aksi yönde duygular besler. Sofra adabına, oturma şekline, giyim kuşamının duruma uygunluğuna, ses tonunun yumuşağına dikkat eder, yanındakinin huzurunu öncelikli olarak düşünüp ortaklaşa kararlar verme nezaketiyle yaşar Terazi! Herkesin hakkında sürekli hüküm veren, çevresini rahatsız eden davranışlarda bulunan, abartılı hareketler yapıp ölçüsüz davranan insanlardan nefret eder. Aslında önce toplumsal bir insan olduğunu kanıksamamış, bencilce kendi rahatına göre yaşayan ve bu uğurda hiçbir adabı muaşeret kuralını önemsemeyen insanları hayatının kıyısında dahi istemez.
Kavgacılardan!

Her şeyi sorun edip, derhal yükselen, sesinin ayarını, tavrının kararını tutturamayıp haykırarak gezen, çabuk öfkelenip kocaman harfli cümleler saçan insanlardan nefret eder Terazi! Oysa ne anlamsız bir şeydir yaşamı olumsuz tarafından algılamak ve kendince bir cezalandırma sistemi geliştirip sürekli huzur kaçırmak. Kırk yıl düşünse içinden çıkamayacağı, bir türlü anlayamayacağı ve bir o kadar anlamsız bulduğu bir durumdur bu Terazi için. Zira büyük resmin içinde mikroskobik hayatlar yaşayan, tek gayesi mutluluk olan insanın, kendini ve çevresini sürekli mutsuz etmek için çalışıyor, sıkça olay çıkarıp huzursuzluk yaratıyor olması ne garip ve saçmadır. İşte Terazi bu tür saçmalıklardan nefret eder!
Özensizlikten!

Terazi alelade bir hayatın içinde, kader böyleymiş deyip savrulmaz, sahip olduğu estetik algıyla bakan gözlerini öylece yerleşmiş bir hayat içinde kanatmaz. Giyim kuşamına, evinin dekorasyonuna, cildinin ışıltısına, saçının rengine, ayakkabısının ökçesine, koltuğunun döşemesine, arabasının jantına dikkat eder ve yaşamında uyumlu bir bütünlüğü takip eden şıklık ister! Terazi Zodyak ailesinin güzellik sembolü, estetik aşığıdır. Dolayısıyla dünya üzerinde var olan dengesizlikten, uyumsuzluktan nefret eder, buna sebep olan özensiz insanlardan daha çok nefret eder. Zira herkes kendi yaşamına yeterince özense, kendisine kıymet verse, bir bütün olarak uyum yakalamak için gayret etse ne güzel olurdu dünya. Bir tek Terazi’nin gayretiyle bunca çarpıklık çözülmez, Terazi’nin eli de herkesi toparlamaya ermez!
Haksızlık!

Terazi, huzursuzluk çıkmasın diye birçok tartışma konusunu hasır altı yapıyor, tarafsız kalıp haklıyı haksıza karıştırıyor gibi görünse de en adil burçtur. Terazi’nin sembolü dengede kalmak, iki yönlü değerlendirip adil sonuçlara ulaşmak ve ölçülü olmakla ilgilidir. Hal böyle olunca, doğruyu yanlıştan içgüdüsel olarak ayıran, iyiyle kötü arasındaki belirgin çizgiyi herkesten çabuk fark eden Terazi; haklıyla haksızı kolayca belirler. Bu yüzden Terazi avukatların burcudur. Kabalık konusunda herkesten daha hassas olan, ölçüsüz hiçbir davranışı kabul etmeyen, kendi davranışlarının olabildiğince özenli olmasına gayret eden hassas Terazi; kime yapılırsa yapılsın her türlü haksızlıktan nefret eder.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, eder, nefret, nelerden, terazi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Başak Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Başak 0 28 Mart 2023 12:49
Yengeç Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:22
İkizler Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 18:31
Koç Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:41
Balık Burcu Nelerden Nefret Eder? Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 23:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net