Forum Logo




Terazi Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Mart 2023, 23:58   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Terazi Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın?




Terazi Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın?
Www.TrendForum.Net

Terazi Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Duygusal ilişkilerin esas oğlanı Terazi, ilişkisi bozulmasın diye bol bol öfke susar, sinir yutar! Sahip olduğu tükenmez diplomasi yeteneği sayesinde çoğu zaman uzlaşıyı sağlar, keyfine bakar! Karşılaştığı gerçek sevgi ise işler biraz değişir, hassas denen Terazi’nin ayarı şaşar, sözün doğrusu ortaya çıkar! Terazi hakikaten severse, ortaya nasıl bir aşık çıkar?
Seni Her Halinde Seviyorsa

Uyumlu olmasına uyumlu, tartışma çıkmasın diye çok kez diyeceklerini sustuğu, öfkelerini susturduğu da olur ama beğenisine hitap etmez, estetik zevklerine pek de yanaşamazsan diyecek birkaç sözü olur! Kendine özeniyor, tarzına vakit ayırıyor, alelade olmaktan kaçınıyor olmalısın! Olmuş mu şimdi o ceket bununla deyişi meşhur terazi, zaman zaman yataktan kalkmışçasına dağınık saçını, alakasız tonlardaki kombinini, “ne mana” desek yeri ayakkabılarını görmezden geliyor, seni her halinle beğeniyor, aldığın üç beş kiloyuı da dert etmiyorsa, belli ki gözleri aşktan kör olmuş!
Senin İçin Huzurunun Kaçmasını Göze Alıyorsa

İnsanların öfkelerini, sakinleşemeyip kavga çıkarışlarını, cümlelerini büyük harflerden seçip, kızgınlıklarını çoğaltmalarını pek anlayamayan Terazi, hır gürden uzak yaşamayı seçer. Yanında hızını alamayıp tartışmalara atılanları agrasyonlarından yakalar, bir güzel sakinleştirir, tarafları öpüşüp barıştırır, sohbetlerin volümünü alçaltır, konuları tatlıya bağlar! Ancak gözünü aşk bürümüş, kalbini sevgi kuşatmış bir Terazi, sakinliğini usulca yere bırakır ve kavgaya karışır! Tartışmalarında seni yatıştırmak yerine taraf olup seninle birlik oluyorsa, önüne siper olup ilk yumruğu Terazi sallıyorsa, geçmiş olsun, ateş bacayı sarmış!
Gerçekte Ne Hissettiğini Söylüyorsa

“Aman huzurumuz kaçmasın!” tonunda, tutturduğu kıvamın ölçüsü kaçmasın hassasiyetiyle yaşayan Terazi; haklıyı haksızdan ayırıp, kimselere bulaşmaz. Husumetler ötede dursun, Terazi sevmelerin insanıdır. Anlaşmazlıkları bertaraf etmeyi, başaramıyorsa üstünü örtmeyi iyi bilir. İnsan kırkmaktan korkar, nezaketinden neredeyse kırılır ama ağzını açıp tek kelime etmez! Hal böyleyken hatalarınla burun buruna gelse, haksızlıklarından adı gibi emin olsa hiç sesini çıkarmayan Terazi, açık açık doğruları söylüyor, eğilip bükülüp nasıl desem de incitmesem diye düşünmüyorsa, garip ama seviyor demektir!
Kendine Zaman Ayırmana Müsaade Ediyorsa

Yalnız kalmaya ihtiyacın olduğu zamanlarda, tüm olgunluğunu takınıp, bireysel alanına dönüyor, kendine planlar yapıyor ve seni kendinden beraat ettiriyorsa, hayır mı şer mi yine de bir düşünün! Terazi elini bir tuttu mu daha bırakmaz! Gınalar gelse, usanmalar gitse, anlayıp soluk molası vermez, iki adım uzağına gitmez. Flört yapışık ikiz ilişkisi gerektirirken, gerçekten sevince işler değişir. Senin mutluluklarını önemser, yalnız kalmaya ihtiyaç duyduğun vakit yanından yörenden çekilir, kendine zaman ayırmana zemin hazırlar!
Dengesi Şaşıyorsa

Manası adında aleni Terazi, hassas dengenin değişmez sahibidir. Diplomasi yeteneğiyle durgun sularda dalga çıkarmamayı, sert rüzgarlarla gönül kırmamayı iyi bilir! Bol bol onay bekler, destek görmediği sahalarda boy göstermez! Kimselerin sözünü beklemeden senin peşinden geliyor, rüzgarıyla şöyle bir savuruyor, uçların fatihi oluyorsa Terazi’ye bir haller olmuş demektir. Artık nasıl bir sevgiyse yaşadığı, huyu suyu değişmiş, dengesi şaşmış
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlarsın, aşk, burcu, erkeği, erkeğinin, gerçekten, nasıl, seni, sevdiğini, terazi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Terazi Burcu Olmak Asi Ruh Trend Sözlük 3 10 Nisan 2023 22:30
Yükseleniniz Terazi Burcu İse Asi Ruh Terazi 0 28 Mart 2023 21:41
Terazi Burcu Özellikleri mamihlapinatapai Terazi 2 02 Aralık 2022 21:54
Terazi burcu ünlüler Beatrice Terazi 0 05 Kasım 2022 22:43
Koç Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği Aşk Uyumu mamihlapinatapai Koç 1 06 Mayıs 2022 19:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net