Forum Logo




Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıracak sözler: Aday olmamdan korkuyor

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Ekim 2022, 12:34   #1
Çevrimiçi
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıracak sözler: Aday olmamdan korkuyor




Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kızdıracak sözler: Aday olmamdan korkuyor
Www.TrendForum.Net

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her fırsatta çağrıda bulunup "Hodri meydan, çık karşıma ve aday ol" dediği CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir çıkış geldi. Kılıçdaroğlu verdiği bir demeçte, "Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olmamdan çok korkuyor. Korkmasa televizyonda karşıma çıkar tartışırız." dedi.

2023 seçimlerine aylar kala siyaset arenasında da hareketli günler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Cumhur İttifakı'nın adayı olduğunu açıklarken Millet İttifakı'nın adayı ise belirsizliğini koruyor.

KARŞILIKLI RESTLEŞTİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan da her fırsatta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seslenip "Hodri meydan Bay Kemal. Haydi çık karşıma, aday ol" diyor. Diğer tarafta Kılıçdaroğlu ise sıklıkla, aday olacak ismi seçim tarihi belirlendiğinde açıklayacaklarını belirtiyor. Ancak CHP liderinin "Bu yolda benimle misiniz?" ve "Kılıçdaroğlu diye biri var, bu adamı da bir denemek lazım' denmeli" şeklindeki çıkışları adaylığa yeşil ışık olarak yorumlanmıştı.

"ADAY OLMAMDAN KORKUYOR"

Kulisler bu restleşmeleri konuşurken Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tele 1'e gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, "Erdoğan Cumhurbaşkanı adayı olmamdan çok korkuyor. Korkmasa televizyonda karşıma çıkar tartışırız. Birçok kez kendisini televizyonda hem de kendi istediği bir televizyonda medeni bir şekilde tartışmaya davet ettim ama sürekli kaçıyor. Bir kez daha söylüyorum. Gel kamuoyu önünde tartışalım." ifadelerini kullandı.

Gözde Nur Bayar
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aday, cumhurbaşkanı, erdoğanı, korkuyor, kılıçdaroğlundan, kızdıracak, olmamdan, sözler


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Evlilikten korkuyor musunuz? devriksekiz Trend Anketler 18 Bugün 15:55
kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olması Beatrice Trend Sözlük 8 12 Mart 2023 17:54
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan yeni başörtüsü çıkışı KoJiRo Ülkemizden Haberler 3 24 Ekim 2022 03:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asgari ücret zammıyla ilgili bundan öncekilerden çok daha fark Zeytin Ülkemizden Haberler 0 14 Ekim 2022 12:56
Hayattan korkuyor musunuz? Never Give Up Kafamıza Göre 2 17 Temmuz 2022 19:36




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net