Forum Logo




Nilüfer'den Normalleşme Mesajı

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 14:31   #1
Çevrimdışı
Nilüfer'den Normalleşme Mesajı




Nilüfer'den Normalleşme Mesajı
Www.TrendForum.Net

Ünlü sanatçı Nilüfer, 6 Şubat tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremler hakkında konuştu. Ünlü sanatçı, "Normalleşmeye çalışıyorum ama normalleşmemiz çok zaman alacak gibi duruyor” dedi.



Nilüfer, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Nilüfer, büyük yıkım ve acılara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası ülkece zor zamanlardan geçtiğimizi ve deprem bölgesinde zor şartlarda yaşayan depremzedelerin unutulmaması gerektiğini söyledi. “Normalleşmeye çalışıyorum ama normalleşmemiz çok zaman alacak gibi duruyor” diyen sanatçı, konser takvimini iptal ettiğini anlatıp şöyle konuştu: “Orada insanlar o şekilde yaşarken bir şey yokmuş gibi davranmak çok zor oluyor. Konserlerimi erteledim zaten. Bence unutmamaya, unutturmamaya ihtiyacımız var. Unutulacak gibi değil öyle toparlanacak gibi de görünmüyor yani çok zaman gerekiyor. Tabii giden canları yerine getirmek imkansız ama insanları daha rahat yaşar hale getirebilmek için herkes olabildiğince uzun süre orayı unutmadan, elimizi oradan çekmememiz lazım" ifadelerini kullandı.



"HATAY'A GİTMEK İSTİYORUM"

Deprem ülkesi olduğumuzu hatırlatıp, felakete nerede yakalanacağımızın belli olmadığını ifade eden Nilüfer, en büyük yıkımın yaşandığı şehirlerin başında gelen Hatay’a gitmeyi planladığını sözlerine ekledi. Bu yaz Hatay’da konser vermeyi düşündüğünü ancak deprem sonrası kentin o eski güzel günlerindeki halinden eser kalmadığını ve bu duruma çok üzüldüğünü söyleyen Nilüfer, “Deprem ülkesiyiz, yani şimdi benim yaşadığım yer güvenli denebilecek bir ortam ama tabii benim evimde olduğum zaman depremi geçirip geçirmeyeceğim şüpheli. Bambaşka bir yerde de olabilirim yani. Konser için gidiyoruz, işte Gaziantep ve Adana’ya gitmiştik mesela ekim ayında. Orada da o korkuyu yaşayabilirdik eğer deprem o zaman olsaydı. Tabii çok üzücü ve travmatik bir durum. Allah oradaki insanların yardımcısı olsun. Ben bilmiyorum henüz planlamadım ama Hatay’a gitmeyi çok istiyorum. Yıllar evvel konser için oraya gitmiştim ve muhteşem bir seyirci vardı ama bunca yıldır da gitmek kısmet olmadı. Bu yaz da Hatay da konser vermeyi planlıyordum ama kısmet olmayacak. Şimdi baktığım zaman geri dönüp o görüntüler, o fotoğraflar, o güzel hali gerçekten çok üzücü” şeklinde konuştu.



"UNUTMAMAK GEREKİYOR"

Nilüfer, ayrıca deprem bölgesine yardımların devam etmesi çağrısında bulunup, "Zaten sğrekli ekran karşısındayım, hiç televizyon karşısından ayrılmadım ki... Bir yandan yardımlar da sürüyor ama tabii o ilk dönemki gibi olmadığını duyuyoruz, işte o yüzden unutmamak gerekiyor. Elimizin hep orada olması lazım” dedi.

Kaynak : Snob Magazin
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
mesajı, nilüferden, normalleşme


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz Boşanıyor KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 27 Şubat 2023 20:11
Jesus'tan Cumhuriyet mesajı! KoJiRo Fenerbahçe 0 30 Ekim 2022 11:21
🍀 Geniş yapraklı nilüfer bitkileri. Mizunomori su botanik bahçesi, Japonya. Beatrice Doğa Resimleri 0 14 Ekim 2022 08:48
Nilüfer Belediyespor transferleri ile zirve hedefinde KoJiRo Diğer spor branşları 0 04 Haziran 2022 08:29
Nilüfer'ın kızından duygusal paylaşım KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 01 Haziran 2022 21:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net