Forum Logo




Robbie Williams'ın eşi şarkıcının çıplak fotoğrafını paylaştı! Seks bombası"

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Ağustos 2023, 13:16   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Robbie Williams'ın eşi şarkıcının çıplak fotoğrafını paylaştı! Seks bombası"




Robbie Williams'ın eşi şarkıcının çıplak fotoğrafını paylaştı! Seks bombası"
Www.TrendForum.Net

Robbie Williams'ın eşi şarkıcının çıplak fotoğrafını paylaştı! Seks bombası"

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı Amerikalı oyuncu eşi Ayda Field ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Bir süre önce neredeyse hiç cinsellik yaşamadıklarını söyleyen Williams'ın eşi kocasının yatakta çıplak pozunu paylaşınca olay oldu.

Robbie Williams, 2010 yılında Amerikalı bir anne ve Türk bir babadan dünyaya gelen aktris Ayda Field ile dünyaevine girmişti. Dört çocukları olan çift geçtiğimiz aylarda samimi itiraflarıyla gündeme gelmişti.

Şarkıcı bir süre önce eşiyle neredeyse hiç cinsellik yaşamadığını itiraf etmişti. "Herkes evlilikten sonra cinselliğin bittiğini bilir. Bu işler böyledir" diyen Williams "Depresyon tedavisinde bir süre testosteron kullandım ama bağımlı olduğum için bırakmak zorunda kaldım. Kocaman kare omuzlarım olmuştu, iyi bir görüntü değildi. Ama testosteron kullanırken yaşadığımız cinsellik çok iyiydi. Bu da birbirimizden ne kadar hoşlandığımızı gösteriyor. Bunu özlüyorum" demişti.

Zaman zaman denediklerini açıklayan çiftten Field geçtiğimiz gün kocasının yatakta çıplak halde uyurken fotoğrafını çekti ve paylaşıma "Seks bombası" notunu düştü.



KAYNAK: INTERNET HABER
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Ağustos 2023, 13:26   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Robbie Williams'ın eşi şarkıcının çıplak fotoğrafını paylaştı! Seks bombası"




İyice sapittilar
__________________
🍉
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
2 ay önce anne olmuştu! Leyla Lydia Tuğutlu, oğlu ile fotoğrafını paylaştı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 04 Nisan 2023 10:17
Türkiye Güzeli Sevgilisiyle Fotoğrafını Paylaştı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 31 Mart 2023 11:46
Kaza geçiren Jeremy Renner hastane yatağından ilk fotoğrafını paylaştı Zeytin Dünyadan Haberler 0 04 Ocak 2023 11:24
Kadının fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı! Çıkan kavgada can verdi Zeytin Ülkemizden Haberler 0 28 Kasım 2022 11:26
Neslihan Atagül fotoğrafını paylaştı, eşi Kadir Doğulu'dan yorum gecikmedi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 30 Ekim 2022 15:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net