Forum Logo




Safiye Soyman'ın acı günü: Morgda ellerimle yıkadım

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Temmuz 2024, 09:48   #1
Çevrimiçi
Safiye Soyman'ın acı günü: Morgda ellerimle yıkadım




Safiye Soyman'ın acı günü: Morgda ellerimle yıkadım
Www.TrendForum.Net

Şarkıcı Safiye Soyman’ın solunum yetmezliği nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden oğlu Harun Akaröz (52) Muğla'nın Bodrum ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken Safiye Soyman, "Morgda ellerimle yıkadım. Gülerek gitti benim çocuğum" dedi.



Ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın, 24 yıldır kas güçsüzlüğü, dengede bozukluk, yürüme ve konuşma aksaklığı ile kendini belli eden ve merkezi sinir sistemini etkileyen bir hastalık olan multiple skleroz (MS) ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz, önceki gece Burdur'da fenalaşıp, hastaneye götürüldü. Solunum yetmezliğine bağlı şikayetleri bulunan Akaröz, dün hastanede yaşamını yitirdi. Akaröz’ün cenazesi defnedilmek üzere Bodrum’a getirildi.



SAFİYE SOYMAN AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Yaşamını yitiren Harun Akaröz için bugün Gündoğan Merkez Camiinde ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi. Törene Safiye Soyman, iş insanı Faik Öztürk, Soyman ailesi ve yakınları, şarkıcı Gülben Ergen, sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, sunucu ve oyuncu Seray Sever, sunucu Ebru Akel, iş, sanat ve spor dünyasından birçok isim katıldı.

Safiye Soyman ayakta durmakta güçlük çekerken, gözyaşlarını tutamadı. Cenaze namazı öncesi, Soyman gözyaşları içinde, oğlunun tabutu başındaki fotoğrafını öptü. Akaröz için cenaze namazı öncesi helellik istendi. Kılınan cenaze namazının ardından Akaröz'ün tabutu bir süre omuzlarda taşındıktan sonra, cenaze aracına konularak götürüldüğü Gündoğan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

‘MORGDA ELLERİMLE YIKADIM’

Yaşadığı acıyı dile getiren Safiye Soyman, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Gitti benim oğlum, üstüne bir sinek konsun istemezdim. Çok iyi bakardım. Çekimden geldim, beni bekliyormuş. Ben geldim 1 hafta sonra vefat etti. Morgda ellerimle yıkadım. Gülerek gitti benim çocuğum" dedi.

Cenaze töreninde duygularını dile getiren Faik Öztürk de "Allah kimseye vermesin, zor. 7 yıldır çok çekti, çok mücadele etti. Ömrü yatakta geçti. Çok zorlu süreç Allah Safiye’ye ömür versin. Oğluna muhteşem baktı, muhteşem yaşattı.

Herkes bize 3 ay, 5 ay derken Harun 7 yıl yaşadı. O yüzden Allah yattığı yeri cennet etsin. Acımız büyük, yaşayan bilir. Dün akşam evde Safiye, Harun’un yastığına sarıldı yattı. Safiye’nin buna alışması çok zor. Allah güç kuvvet versin" diye konuştu.

DHA
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
acı, ellerimle, günü, morgda, safiye, soymanın, yıkadım


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Dilber akımı devam ediyor! Safiye Soyman da katıldı: 'Dansı benden öğrenin' KoJiRo Ünlülerin Dünyası 3 13 Şubat 2024 11:11
Almanya'da bir sokağa Türkiye'nin ilk kadın doktoru Safiye Ali'nin adı verildi Zeytin Dünyadan Haberler 0 17 Ağustos 2023 12:07
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 20 Temmuz 2023 20:02
Safiye Soyman: Gençleştim KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 11 Nisan 2023 03:49
Safiye Soyman, İrem Derici'ye cevap verdi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 27 Mayıs 2022 20:39




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net