Forum Logo




Oktay Kaynarca'dan çok konuşulacak itiraf: Kurtlar Vadisi uyarlamaydı

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Ekim 2024, 13:45   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Oktay Kaynarca'dan çok konuşulacak itiraf: Kurtlar Vadisi uyarlamaydı




Oktay Kaynarca'dan çok konuşulacak itiraf: Kurtlar Vadisi uyarlamaydı
Www.TrendForum.Net

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır karakteriyle hafızalara kazınan Oktay Kaynarca, yıllar sonra ilk kez dizinin aslında bir Amerikan yapımından uyarlandığını açıkladı. Bu çarpıcı itiraf, televizyon dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Oktay Kaynarca Türk televizyon tarihine damga vuran Kurtlar Vadisi dizisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Candaş Tolga Işık'ın Kafa TV'deki programı Fenomen'e konuk olan ünlü oyuncu, Kurtlar Vadisi'nin aslında bir Amerikan dizisinden uyarlandığını belirtti.



"BUNU İLK KEZ AÇIKLIYORUM"

Dizinin esin kaynağının TRT'de yayınlanan Büyük Tuzak adlı Amerikan formatlı bir yapım olduğunu açıkladı. Oktay Kaynarca, bu bilginin bugüne kadar pek duyulmadığını ve kendisinin bu gerçeği ilk kez açıkladığını ifade etti. Kaynarca programda, "İşin aslına bakarsanız, o dönem TRT'de 'Büyük Tuzak' diye bir dizi vardı. Amerikan formatıydı ve biz de bayılarak izliyorduk. Sonrasında Osman'ın yanına gittim ve 'Bu dizi formatlanırsa Türkiye'de çok ilgi çeker' dedim. Ancak bir süre bu konu gündemde kalmadı. Ardından Osman beni çağırdı ve projeyi yapmaya karar verdiklerini söyledi" ifadelerini kullandı.



ORİJİNAL BİR YAPIM DEĞİLMİŞ

Kaynarca'nın açıklamaları, Kurtlar Vadisi'nin aslında orijinal bir yapım olmadığını, Amerikan dizisi Büyük Tuzak'tan esinlenilerek uyarlandığını ortaya koydu. Bu itiraf, dizinin hayranları arasında şaşkınlıkla karşılandı. Kurtlar Vadisi, yayınlandığı dönem boyunca büyük bir izleyici kitlesi edinmiş ve Türk televizyon tarihine damga vuran yapımlardan biri olarak anılmaya devam etmişti.



[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çok, itiraf, kaynarcadan, konuşulacak, kurtlar, oktay, uyarlamaydı, vadisi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı! Oktay Kaynarca'dan videolu mesaj KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 09 Nisan 2024 11:00
Kurtlar Vadisi'nin Güllü Erhan'ı ortaya çıktı! Yıllar sonra gelen itiraf şoke etti! DeepSilence Ünlülerin Dünyası 0 16 Ağustos 2023 10:25
Oktay Kaynarca Kurtlar Vadisi'nin efsane karakteri Süleyman Çakır'ı unutmadı: Dürüst, yiğit bir arkadaştı.. KoJiRo Ünlülerin Dünyası 3 08 Nisan 2023 20:08
Oktay Kaynarca kimdir ? KoJiRo Oyuncular / Yönetmenler 1 07 Ağustos 2022 09:59
Oktay Kaynarca'nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki partneri belli oldu Beatrice Yerli Diziler 0 14 Temmuz 2022 15:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net