Forum Logo




Çocuğun anne-babası kim? Gökhan Çıra gerçeği açıkladı

Ünlülerin dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Ekim 2024, 20:54   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Çocuğun anne-babası kim? Gökhan Çıra gerçeği açıkladı




Çocuğun anne-babası kim? Gökhan Çıra gerçeği açıkladı
Www.TrendForum.Net



Eski futbolcu Gökhan Çıra, verdiği pozla eleştiri oklarını üzerine çektiği kızı Serenay ile ilgili merak edilenleri açıklayarak, "Taşıyıcı anne veya evlatlık değil, bu benim anadan doğmuş kızım. Annesinin adını söylemek istemiyorum kimlikte zaten annesinin adı yazıyor" dedi.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra'nın evlat edindiği iddia edilmişti. Kucağında 2 yaşındaki çocukla verdiği pozu Instagram hesabından paylaşan Gökhan Çıra'ya tepki yağmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak soruşturma başlatılmasını ve çocuğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesini talep etmişti.

BEBEK AİLEDE KALMIŞTI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı da bu talep doğrultusunda soruşturma başlatmıştı. Gökhan Çıra'nın 'aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan ifadesinin alınmasına karar verilmişti. İfadelerin ardından ise Çıra ve Ciğerci'nin bebeğinin ailede kalmasına karar verilmişti.



"SELENAY EVLATLIK DEĞİL KIZIM"

Bu gelişme sonrası gözlerin çevrildiği Gökhan Çıra, katıldığı bir programda tartışmalara konu olan bebeğin kendi çocuğu olduğunu belirterek "Bu konuya artık açıklık getireyim. Selenay benim anadan doğmuş kızım. Evlatlık falan değil. Devletin de yaptığı testlerden sonra da kanıtlanmış bir şekilde bu çocuğun babası Gökhan Çıra'dır. DNA testleridir, saç örnekleridir... Bunu biz kendimiz yapmadık, haberlerden dolayı devletimiz geldi testini yaptı. Bu çocuğun annesi de var. Annesinin adını söylemek istemiyorum kimlikte zaten annesinin adı yazıyor" dedi.



"O FOTOĞRAFI PAYLAŞTIĞIM İÇİN HATALIYIM"

Açıklamasının devamında o fotoğrafı paylaştığı için hatalı olduğunu belirten Çıra, "O fotoğrafı paylaştığım için de hatalıyım. Bu sadece bir hanımefendinin algısından. Ya abla sen kızına neler yapmışsın bunu hepimiz gördük. Kendisi kızını aldırdı neler yaptı. Sadece işine yarayan fotoğrafı almışsın sen. Şorta iç çamaşırı demişsin. Bir saat önce spor salonunda şortla spor yapmışım. Ben o fotoğrafı hiçbir niyet yokken paylaştım. Hangi anne baba küçükken çocuğunu kucağına alıp oturtmadı?" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıkladı, annebabası, çocuğun, Çıra, gerçeği, gökhan, kim


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Gökhan Çıra herkesin içinde sevgilisiyle öpüştü! "Selin görmesin" yorumları geldi DeepSilence Ünlülerin Dünyası 1 04 Ağustos 2023 10:11
Kimsenin Umurunda Olmadığınız Gerçeği Asi Ruh Trend Sözlük 11 05 Haziran 2023 19:05
Tasarruflu Ampül Gerçeği Asi Ruh Bunları biliyor musunuz? 0 06 Mayıs 2023 14:15
Gökhan Çıra'dan sonra Selin Ciğerci açıkladı! "Evet anne oldum!" Allecra Ünlülerin Dünyası 2 26 Ocak 2023 16:06
Gökhan Çıra bir kez daha ifşa edildi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 1 23 Ekim 2022 10:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net