Forum Logo




Yay Burcunun “En İyi” Özellikleri!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mart 2023, 21:25   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yay Burcunun “En İyi” Özellikleri!




Yay Burcunun “En İyi” Özellikleri!
Www.TrendForum.Net

Yay Burcunun “En İyi” Özellikleri!
Öylesine özgür kanatlarla kimselerin buyruğuna altına girmeyi bırakın yanından geçmeyen, paşa gönlünün düsturundan gayrısına kulak asmayan, canı nasıl isterse öyle yaşayan, keyfine de diyecek olmayan bir maceracıdır Yay! Bakalım iyilik meleklerinden torpilli Yay’ın en iyi özellikleri neymiş?
En İyimser

İyimserliği sağ olsun Yay’ın ömrüne koruyucu kalkanı gerer, Yay’ın başına kolay kolay bir iş gelmez. Hem de başkaları gibi köşesinde oturmaz, işimdeyim gücümdeyim deyip maceradan uzak kalamaz, tehlikeli miymiş, canı mı yanarmış, kafası mı patlarmış, böyle uyarılara zaten kulak asmaz! Yay’a rüzgâr sert esmez, üstünden geçen dalga bir damla suyunu lütfedip Yay’ın üstüne başına değdirmez. Ama Yay da Jüpiter’in korumasındadır, “böyle şans mı olur” sorusunun cevabı gecikmez! Olur! Jüpiter yönetiyorsa zatı alilerini orada ne kaza olur ne bir musibet. Hep güllük olur, hep gülistanlık!
En Maceracı

Yay’ın enerjisi kabına sığmaz, içi içine! Yapılacaklar listesinin varlığını umursamaz, “sorumluluğumu bilip köşemde oturayım” demez, kulağına çalınan maceradan geri durmaz! Yay merakıyla yaşar, tüm dünyanın adı duyulmamış kültürlerine, türlü coğrafyasına seyahat edip, sürekli yeni deneyimler yaşar. En tehlikeli oyunlarda yer almak, adrenalini bol deneyimlerde başı çekmek ister! Nerede bir sürat motoru bulsa çekinmeden gaz açar, teknesiyle rüzgârın en serserisine yelken açar! Korku nedir bilmeyen Yay, tüm macera rezervleri dolsa, heyecanı doruklara çıkıp tap yapsa doymaz, bu kadarı yeter deyip köşesine çekilmez!
En Rahat

Dünyalar yansa, kara bulutlar bassa göz gözü görmez olsa, zebaniler açıkça dile gelip sebebi ziyaretlerini anlatsa Yay; başımıza gelecek var deyip paniğe kapılmaz, azıcık ilgisini çekse de bu alışılmadık durum, büsbütün keyfini kaçırmaz! Rahattır Yay! Şirkette herkes Cuma mesaisine iş yetiştirmek için koştururken Yay ağır ağır suyunu yudumlar. Herkesin kafasından duman, kulağından alev çıkar, Yay; “hallederriiiizzz” der geçer! Genelde de bunun için ekstra bir gayret göstermese de şansı yaver gider, işlerinin tümünü telaşsızca halleder.
En Özgür

Hiçbir duygusal bağ, hiçbir ailevi ilişki, hiçbir sorumluluk ve gereklilik Yay’ın özgürlüğüne kota koymaya yetmez. Yay her türlü bağı aklı erdiği ilk anda koparır atar, kendi için en doğru olan kararları alırken bir tek keyfine sorar! Gönül ilişkilerinden, yüksek sorumluluk gerektiren dostluk bağlarından, geçmişle bağlantıyı her daim taze tutmaya yarayan gelenek bağlılığından çoktan beraat etmiş olan Yay kendi yolunu kendi çizer! Onun içinde ek yakıta ihtiyaç duymaz! Yay soluk alacak kadar havayı bulursa, özgürlüğünü yaşamak için hevesten öte başka bir şeye ihtiyaç duymaz!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunun, yay, İyi”, özellikleri, “en


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yay Burcunun “En Kötü” Özellikleri! Asi Ruh Yay 0 30 Mart 2023 21:24
Terazi Burcunun “En İyi” Özellikleri! Asi Ruh Terazi 0 28 Mart 2023 21:47
Yengeç Burcunun “En İyi” Özellikleri! Asi Ruh Yengeç 1 25 Mart 2023 18:52
İkizler Burcunun “En İyi” Özellikleri Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:45
Balık Burcunun “En İyi” Özellikleri! Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 23:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net