Forum Logo




Yay Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Mart 2023, 22:11   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yay Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu?




Yay Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu?
Www.TrendForum.Net




Yay İle Koç Birlikteliği

İki ateş elementinin beraberliğinden parlak kıvılcımlar çıkacaktır. Bu, çok iyi bir ilişkinin başlangıcı olabilir. İkiniz de ateş burcu olduğunuz için aynı temel özelliklere sahipsiniz ve birbirinizi nasıl mutlu edeceğinizi biliyorsunuz.

İkiniz de macera, tutku ve heyecan peşindesiniz. Hayatın sıkıcı olmaması gerektiğine inanırsınız. Siz Yay burcu, heyecanlı, egzotik yerlere seyahatler ve lisansüstü öğretim yapmak istersiniz. Koç burcu ise yeni iş yatırımları yapmak ister. Sıradan bir hayat ikinizi de sıkar. İkinizde hayatı dolu dolu yaşamayı sevdiğiniz için sınırları zorlamak sizi cezbedecektir. İş hayatından ve akademik çevreden güçlü ve başarılı arkadaşlarınızla sosyal hayatınız çok eğlenceli olacaktır.

Yatakta da ikiniz de aşk oyunlarını seversiniz, yaratıcılığınızda sınır yok.

İkinizin de en büyük korkusu ciddi bir ilişki ya da evlilikle sınırlandırılmaktan korkmanız.

Koç burcu ile eğlenceli hareketli bir ilişki yaşarsınız.

Yay İle Boğa Birlikteliği

Boğa pratik toprak elementidir. Sizin gibi ateş elementi yani iyimser, neşeli ve canlı değildir. Ailesine ve topluma derin bağlarla bağlıdır. Boğa burcunun sağlam duruşu ve tedbirli hareketleri sizin için çekici olmuş olabilir ama bu özellik sonradan sizi ayıracaktır. Sevgilinizin tedbirli, sorumluluk sahibi, ne yapacağı belli olan birisi olduğunu yani sizin için sıkıcı ve ağır olduğunu fark edeceksiniz. Boğa ise sizin fazla iyimser, gamsız, uçarı, ele avuca sığmaz olduğunuzu düşünecektir.

Sizin aklınızdakileri düşünmeden söylemeniz onu incitecektir. Boğa burcu ilişkisinin bir an önce resmiyeti dönüşmesini ister, siz ise bunu bir baskı olarak hissederek, uzaklaşmaya çalışırsınız. Siz ne kadar uzaklaşırsanız, Boğa o kadar üstünüze düşecek, bu da sizi çıldırtacaktır.

Her ilişkinin iyi ve kötü yönleri vardır. Başta size çekici gelen tavırlar, bir süre sonrası size bunaltıcı gelmeye başlayabilir. Gerçekçi beklentileriniz olursa, ilişkiniz uzun vadeli olabilir.

Boğa burcunun olumlu özelliklerinden birisi de hayat boyu yanında olacak bir eş aramasıdır. Yanındaki insanla yaşlanma isteği aynı zamanda ondan sadakat bekletir.

Yay burcu para harcamayı sevdiği için gelecek için planlar yapması zordur. Kenara para koymak için çaba sarf edecektir.

Bu ilişkiyi duygularınızdan ziyade mantıklı ilerletebilirsiniz. İlişkinizde araştırmacı yapılarınız ön plana çıkacaktır. Maceraya hazırsanız, bu sizin için çekici olabilir. Kısacası Boğa burcu sizin için en doğru seçim değildir.

Yay İle İkizler Birlikteliği

İkizler, günlük haberler üzerinde yoğunlaştığı için gazetecilerin burcu olarak bilinir. Yay ise insanlık hakkında bilgi toplamaya ve bundan anlam çıkarmaya çalışır, araştırmayı seven yapısı ile bildiklerinin üzerine eklemek onun için keyif veren bir iş değil hayat görüşüdür. Yay burcu filozofların burcudur. İkizler insanı sizinle teorik ve iddialı kavramlarla uğraştığınız için dalga geçebilir. Siz ise ona kimin neyi, ne zaman yaptığı gibi olayları takip etmekten esas konuyu göremediğini söylersiniz. Bu iki yorumda da gerçeklik payı vardır. Her burç hayat bulmacasının başka bir parçasını çözmekle görevlendirilmiştir.

Bu oldukça zor bir ilişki olacaktır. Yürümesi için çok çaba göstermelisiniz. Öncelikle zorluklara bakalım. İstekleriniz birbirlerinden çok zıt görünecektir. Bu zıtlıkla birlikle bir şey yapamayacağınızı düşünürsünüz. Sizin bunca zaman bildiklerinizin tersiymiş gibi görünebilir.

Aynı zamanda bu ilişkinin sizin için heyecanlı ve renkli tarafları olabilir.

Yay İle Yengeç Birlikteliği

Temelde çok farklısınız. Sevgiliniz Yengeç su elementidir, duygusal ve karamsardır. Günlerce somurtuk ve depresif halde dolaştığı için sinirlerinizi bozacaktır. Siz ise ateş elementisiniz, duygusal değilsiniz, neşeli ve iyimsersiniz. Ateş ve su burçları birbiri ile uyumlu değillerdir. Değişken burç olduğunuz için Yengeç’ten daha esneksiniz. Yengeç burcunun değişikliklere direnmesi sizi en iyi ihtimalle şaşırtacak, en kötü ihtimalle de sinir edecektir.

Siz geçmişi kenara bırakıp önünüze bakarken, Yengeç insanı ise geçmişe bağlıdır. Devamlı olarak geçmişteki olayları bugüne taşıması ve yapmış olduğu hatalarına keşkeler ile yaklaşması sizi bıktıracaktır. Ona geçmişten sıyrılarak, bugününe bakmasını farklı bir pencereden gösterebilirsiniz. Bu, ona yön vermek değil bakış açısını değiştirme olacaktır.

Yay İle Aslan Birlikteliği

İki ateş elementinin beraberliğinden çakan kıvılcımları görebilirsiniz. Bu harika ve tutkulu bir ilişki olacaktır. On üzerinden on veriyoruz! İkiniz de ten uyumuna ve haz alınan zamanlara önem veriyorsunuz. Bu anlamda birbirinizi tamamlayacak ve ateşli bir ilişki olacaktır.

Aslan burcunun aydınlık bakış açısı ile sizin iyimserliğiniz birbirine çok uyar, bir arada olmak eğlenceli olacaktır. Aslan burcu sosyal hayatınızı genişletecek, özellikle güzel sanatlarla ilgili ilginç insanlarla tanıştıracaktır. Karşılığında siz de ona akademik çevreden insanlar tanıştırabilirsiniz.

Aslan insanı sizin gibi esnek değildir, değişikliklere bir türlü adapte olamaz. Başta fark etmediğiniz bu özelliği sizi şaşırtacaktır. Onu ikna etmeye çalışın. Aslan hükmetmeyi sever, siz size üzerinden baskı kurulmasını sevmediğiniz için zekanızı kullanarak onun hoşuna giden birkaç hareketinizle, onu kendisinden geçirmeniz sizin için hiçte zor değil. Aslan için övgü, beğenilme, özlerinin dinlenmesi vazgeçilmezdir bunu unutmayın. Düşüncelerinizi ona aktarmadan önce bir düşünmenizde fayda olabilir, kötü niyetle yapmıyorsunuz ama bu Aslan burcunun taviz vermediği egosuna zarar verecektir.

Yay İle Başak Birlikteliği

Toprak elementi Başak ile ateş elementi Yay’ın arasındaki çekim keskin zekaların çekimidir. En sonunda zekası ile sizi alt edebilen birini buldunuz. Başak burcu detaycı, kararlı, politik ve konuşkandır. Patronunuza onu tanıştırmaktan gurur duyarsınız. Ona hayran olmamak elde değildir.

Başak insanının işine aşık olması aranızda en büyük sorun olabilir. Sizin, gezmeyi eğlenmeyi seven yapınızın yanında, onun iş düşkünlüğü sizin için sıkıcı gelebilir. Başak mantığıyla hareket ederken, siz duygularınızı ön plana koyarsınız.

Başak’ın sıkı çalışma temposunun dışında düzenli olması da sizi bunaltabilir. Sürekli olarak aynı ortamdayken takip ediliyorsunuz hissi, kaçıp gitme isteğinizin gün yüzüne çıkmasına etki edebilir.

Başak insanı düzen ve iş temposundan bağımsız olarak tabuları kolay kırılmasa da yatakta çok arzulu ve isteklidir. Yapılmasını istediklerini söylemekten geri durmayacağı için bu sizin için daha da tahrik edici olacaktır. Başak insanı ile istediği dilden konuşunca zevkli zamanlar geçirmeniz sizin için vazgeçilmez olabilir.

Yay İle Terazi Birlikteliği

Bir Terazi’ye aşık oldunuzsa kendinize çok uygun birini buldunuz demektir. Terazi hava elementidir, siz ise ateş. Bu ikisi birbirine çok uygundur. Terazi burcu kesinlikle evde oturamaz. Burçlar içinde en çok gezmeyi seven ve hemen herkesi tanıyan Terazi burcudur.

Terazi insanı güzel görüntüsünü korumak için zaman harcar. Beğenilmeyi sevdiği için görünümüne dikkat eder ve sözle de bunun kendisine yansıtılmasından hoşnut olur. Terazi burcu hoş görünüşlü, seviyeli ve zariftir. Bu hem kadın, hem erkek Terazi’ler için geçerlidir. Terazi insanı maddi durumu ne olursa olsun, zevk sahibidir. Yeni yerleri keşfetmekte üstüne yoktur, onun gittiği yerler kısa zamanda moda olur.

Terazi evlenmek için idealdir. Yay ise bekarlığına düşkündür. Tamamlayamadığı işleri olduğunu düşünerek sürekli olarak evlenmeyi erteler. İstediği doygunluklarına ulaştığı ve kendisi istediği zaman evlenme kararı verecektir.

Birlikte yaşadığınız mekanı dekore etmek sizin için keyifli olacaktır. İkinizin de kültürel bakış açılarınız yakın olduğu için, birbirinizden fikir almak bulmaca çözmeye benzeyecektir.

Yatakta da hassas ve ince olmayı unutmayın ve sakın kabalaşmayın. Terazi naif bir yapıda olduğu için, sizin cömert ve çekici oyunlarınız ona cazip gelecektir. Venüs tarafından yönetilen Terazi güzelliklere düşkündür. Dişi Teraziler karanlıkta aşk yapmak isterler. Ne kadar hoş olduğunun farkında değildir, ne kadar güzel olduğunu sık sık söylemelisiniz. Erkek Terazinin kendine güveni daha fazladır. Gene de özellikle yatakta övülmekten hoşlanırlar.

Yay İle Akrep Birlikteliği

Fazla ileri gitmeden durun! İyi düşünmelisiniz. Akrep insanı gizemli havası ve seksiliği ile sizi çekmiş olabilir. Kimsede görmediğiniz derin duygular ve cazibesi sizi kendisine çekecektir.

Yay burcu olarak siz bu ilişkiye canlı sohbetler, seyahat ve yüksek eğitim katabilirsiniz. Akrep burcunu ilginç, başarılı insanlarla tanıştırırsınız. Akrep insanı onun hayatını bu şekilde etkilemenizden heyecanlanacaktır. Hayatın anlamını tartıştığınız uykusuz geceler geçirebilirsiniz.

İnanılmaz seks hayatınızın yanı sıra, sorunlarınız olacaktır. Akrep burcu yoğun duyguları olan, sahiplenen, kıskanç, takıntılı bir kişidir. Sizinle sonsuza kadar eş olmak ister. Siz ise kısıtlamalardan hoşlanmadığınız için bu tavırları sizi sıkabilir. Siz ise bağlanmaktan korktuğunuzdan, gitmeyi kafaya koyabilirsiniz.

Akrep insanın detaycı olması sizi yüzeysel olarak görmesine neden olabilir. Siz ise bunlara kafa yormayı istemeyeceksiniz.

Yatakta ise Akrep’in arzulu tavırları sizi kendisine çekecektir.

Yay İle Yay Birlikteliği

Eğer başka bir Yay’a ilgi duyuyorsanız onun zekası, engin bilgisi ve konulara olan hakimiyeti sizi çekmiş olmalı. Onunla üniversitede ya da bir seyahat sırasından tanışmış olabilirsiniz. Birlikte iken hayatınız eğitim, seyahat ve eğlenceli sporlarla dolu olacaktır. Birlikte ülkeleri gezme isteğinizi besleyeceksiniz. İkiniz de ateş elementi olduğunuz için sürekli yeni fikirler üretirsiniz ve macera duygunuz hiç geçmez.

İkiniz de o kadar iyimsersiniz ki her zaman her şeyin yolunda gideceğine inanırsınız ve hiç para biriktirmezsiniz. Kara günler ya da ilerisi için yatırım yapmalısınız.

İlişkinizin en zevkli yanı bitmeyen sohbetleriniz olacaktır. Konuşmak için düşünmenize gerek kalmadan kelimeler ağzınızdan dökülecektir. Onunla yapmaktan en çok keyif aldığınız anlardan biri de sizin doyumsuz olarak gördüğünüz sohbetler olacaktır. Felsefe yapar, sosyal konulardan ve yaşamla ilgili her türlü konudan konuşmaktan, tartışmaktan zevk alırsınız. Kafanız sürekli dolu olacaktır.

Bazen kendinize daha az benzeyen biri ile olmak ihtiyacını duyabilirsiniz. Sizin ya da sevgilinizin doğum haritasında toprak ya da su gezegenleri varsa daha iyi olacaktır. Beraberliğinizde eksik olan pratiklik ve duygusallık tamamlanacaktır.

Yay İle Oğlak Birlikteliği

Yay burcu ve Oğlak burcu arka arkaya gelen burçlardır ve bu yüzden birbirlerine zıtlardır. Zıt olmanıza rağmen bu beraberlik güzel olabilir. Oğlak burcu size işle ilgili akıllı fikirler verecek, gelecekle ilgili (özellikle finansal açıdan) planlar yapmanıza yardımcı olacak ve size sağlam bir zemin hazırlayacaktır. Siz de ona enerjiniz, iyimserliğiniz ve zekanızla mutluluk vereceksiniz.

Bu çift hayatın her kesiminden başarılı, eğitimli ve ilginç insanlarla bir araya gelecektir. Yay burcu da Oğlak burcu da yeni insanlarla tanışıp arkadaşlık etmekten zevk alırlar.

Oğlak insanı size karşı soğuk gelecektir. Ağır yapısı ile sizin hareketliliğinizi ve isteklerinizi taşıyamayacağınızı düşüneceksiniz. Onun bu her şeyi planlaması, sizinse, başkalarına göre hesapsız ama kendinize göre düzenli yaşamanız, size bir baskı olarak gelecektir.

Yay İle Kova Birlikteliği

Bir biriyle mantık olarak anlaşabilen yegane ikili…

Beraber bir yere gittiğiniz zaman fark ediliyor musunuz? Büyük bir olasılıkla evet! Kova burcu ile aranızda öyle bir uyum vardır ki herkes birbiriniz için yaratıldığınızı düşünür.

İkiniz de politika, insan hakları, teknoloji ve topluma etkisi, çevre gibi konularla ilgilisiniz. Hayatı kazanılmak olarak gördüğünüz bir gerçek, yaşamı en verimli ve kaliteli hale getirmek için var olmuş iki karakter. Mutlaka ya öğretir veya öğrenir. Evde oturmaktansa dışarıda olmayı, yeni insanlarla tanışmayı tercih edersiniz. Birlikte gezmek ve eğlenmekten keyif alacaksınız. İkiniz de objektif, akıllı, mantıklı, hissetmekten çok düşünen insanlarsınız.

Kova burcu iletişimci hava elementidir. Siz ise saf ateşsiniz. Sizin başkalarını inciten, gaddarca açık sözlülüğünüzden Kova burcu hiç etkilenmez. Onunla konuşurken rahatlıkla kendinizi ifade edebileceksiniz. Sizin dobralığınız sayesinde kendisini ve dünyayı daha iyi tanıdığını düşünür.

Tek sorun, Kova’nın bencilliği karşısında kendinizi bu ilişkide var olarak görmemeye başlayabilirsiniz.

Yay İle Balık Birlikteliği

Yay burcu ve Balık burcunun beraberliğinin kolay olmasını kimse beklemesin. Gene de ikiniz de değişken burçlar olduğunuz için esnek yapılarınızla aranızdaki problemleri halletmeye çalışırsınız. İlişkinizde sorun yaratabilecek konuları belirleyelim, siz de önleminizi alın.

Aranızdaki en büyük fark, Balık burcunun aşırı hassas ve analizci oluşu, Yay burcunu tedirgin eder. İri ve ifade dolu gözlerinden tüm duygularını okuyabilirsiniz. Balık insanı duygularını gizlemek istese bile bunda başarılı olamaz çünkü yüz hatlarından hemen hemen her şeyi ele verir. Siz ise hayatı koşarcasına dolu dolu yaşamayı seviyorsunuz.

Balık ile Yay daha farklı olamazlardı. Sizin amacınız onu kırmak değildir yapınız gereği siz sözlerinizi yumuşatmadan, hissettiklerinizi söylemekten çekinmezsiniz. Balık burcu da sizin dürüstlüğünüzün zalimce olduğunu düşünür. O, sizin kadar açık değildir ve negatif yorumlar yapmamaya özen gösterir. Söyleyeceklerini yumuşatır, pozitif hale getirir. Size daha düşünceli olmanız gerektiğini söyleyecektir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçlarla, burcunun, diğer, uyumu, yay


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Terazi Burcu ve Diğer Burçlarla Uyumu Asi Ruh Terazi 0 29 Mart 2023 00:13
Aslan Burcunun Diğer Burçlarla Uyumu Asi Ruh Aslan 1 26 Mart 2023 15:22
ten uyumu Beatrice Trend Sözlük 6 19 Mart 2023 11:43
Bir Zammın Diğer Zamları Tetiklemesi Asi Ruh Trend Sözlük 0 09 Mart 2023 21:25
Burçların Evlilik Uyumu Beatrice Astroloji ve Burçlar Dünyası 1 23 Ekim 2022 18:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net