Forum Logo




Yengeç Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 15:59   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça




Yengeç Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça
Www.TrendForum.Net

Yengeç Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça
Bir yere giderken ne giymeliyim derdi hiçbir zaman bitmez. Alışveriş yaparken o reyondan bu reyona atlamak ise zaman zaman oldukça yorucu ve yıpratıcı olabilir. Hatta böyle durumlarda çoğu zaman elimiz boş döner ve kendimize kızarız. Her kadının kendine özgü bir stili ve duruşu olduğu için dolabında olması gereken belli başlı parçalar vardır ve bu parçalar çoğu zaman hayat kurtarır. Bir Yengeç kadını olarak dolabında olması gereken 5 parçayı merak ediyorsan doğru yerdesin demektir. Hadi o zaman, başlayalım!


Beyaz Gömlek
O çok sevdiğin çiçekli elbiseleri ya da rengarenk bluzları her zaman her yerde kullanamayabilir ya da başka şeylerle kombinlemekte zorlanabilirsin. Bu yüzden dolabında her türlü etkinlikte giyebileceğin bir beyaz gömleğin mutlaka olması gerekir. Jilet gibi bir beyaz gömlek altına giyeceğin bir siyah pantolonla oldukça resmi ya da salaş bir Jean ile oldukça modern görünebilirsin!


Trençkot
Klasik renkte bir trençkot pek çok durum için kurtarıcın olabilir. Ayrıca sütlü kahve rengi tam senin rengin! İçe dönük ve şefkatli mizacını bu renkten daha iyi tanımlayan bir renk olabilir mi? Üstelik bu zamansız parça ile her zaman her yerde şık olabilir, ister modern ister vintage bir görünüm yakalayabilirsin.


Siyah Etek
Kendine uyan modeli ve kesimi bulduğun anda dolabının devamlı üyesi haline getirmen gereken bir parça da siyah etek olmalı! Kalem, çan kesim ya da fırfırlı hiç fark etmez, siyah eteği her zaman her koşulda ve her havada giyebilirsin. Üstelik siyah etek, senin gibi ailesine düşkün biri için aile buluşmalarında giyebileceğin en kurtarıcı parça haline gelebilir.


El Çantası
Birçok kıyafetle birlikte kullanabileceğin minik bir el çantasını dolabında her zaman bulundurmalısın. Bu sayede kıyafetine göre çanta değiştirme derdinden kurtulur ve zamanını sevdiklerine ayırabilirsin. Ayrıca pastel tonlarda ya da çiçek desenli bir çanta da senin romantik ruhunu yansıtacak hoş bir aksesuar olabilir.


Şık Bir Bluz
Çekingen olduğun için abartılı ve çok parlak kıyafetler sana göre olmayabilir ama bu şık olamayacağın anlamına gelmez. Şık ve kaliteli bir bluz ile hem oldukça seçkin görünebilir hem de oldukça şık ve modern olabilirsin. Dikkat etmen gereken tek nokta kendine uygun renk ve kesimde bir bluz bulmak. Ayrıca kumaşının kalitesine de dikkat etmen önemli.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 25 Mart 2023, 18:45   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Yengeç Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça




Trençkot dısında hepsi var
__________________
"PSEM YİPE NÂPE"

🐥
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, dolabında, gereken, kadınının, olması, parça, yengeç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Koç Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 15:50
Başak Kadınının Dolabında Mutlaka Olması Gereken 5 Parça Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:28
Akrep Kadınının Dolabında Mutlaka Olması Gereken 5 Parça Astrea Akrep 0 14 Mayıs 2022 04:20
Oğlak Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça Astrea Oğlak 0 13 Mayıs 2022 23:23
Balık Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net