Forum Logo




Müjde: Uygun fiyatlı YouTube Premium Lite geri dönüyor!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 14:10   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Müjde: Uygun fiyatlı YouTube Premium Lite geri dönüyor!




Müjde: Uygun fiyatlı YouTube Premium Lite geri dönüyor!
Www.TrendForum.Net

YouTube, daha uygun fiyatlı Premium ayrıcalıkları sunduğu modeli geri getirmeye karar vermiş olabilir. İşte bilmeniz gerekenler...



YouTube, daha uygun fiyatlı bir Premium Lite planını yeniden kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. İlk kez 2021 yılında Avrupa’da piyasaya sürülen bu plan, 2023 yılının Ekim ayında resmen kapatılmıştı. Son dönemde Google’ın YouTube üzerindeki politikaları, reklamların engellenmemesi konusundaki agresif tutumu düşünülünce, yeni bir abonelik planı üzerinde çalışılması da mantıksız gelmiyor.

YouTube Premium Lite, şimdilik kısıtlı ülkede sunulacak

YouTube’un 2023’te kaldırdığı YouTube Premium Lite benzeri bir planı bazı ülkelerde test etmeye başladığı ortaya çıktı. Şirket, Premium Lite’ın yeni versiyonunu tüm dünyada kullanıma sunup sunmayacağı konusunda henüz net bir açıklama yapmasa da, bazı kullanıcılar planın geri dönebileceğini keşfetti.



Eski Premium Lite planı, daha uygun bir fiyat karşılığında YouTube üzerinde reklamsız video izleme imkanı sunuyordu. Ancak kullanıcılar bu planda çevrimdışı indirme, arka planda oynatma ve YouTube Music Premium gibi bazı ayrıcalıklardan yararlanamıyordu. Yine de bu formül, yüksek fiyatlı Premium üyelik planını karşılayamayanlar için oldukça cazip bir alternatif sunuyordu.

O dönem Google’ın, bu plan sunulduğundan beri Premium abonelerin kayda değer bir biçimde azalması ve neredeyse kitlenin tamamının Lite aboneliğe yönlenmesi sonrasında radikal bir karal aldığı düşünülüyordu. Bu anlamda dev şirket, reklam engelleyicilerle verdiği meydan muharebesinde yanına bir de Premium Lite’ı almayı planlıyor olabilir.

Yeni Premium Lite planı, eski versiyona oldukça benzer özellikler sunsa da, bu kez ‘sınırlı reklam’ içerecek. Özellikle lisanslı müzik içeriklerinde, Shorts videolarında ve arama sırasında reklamlar görünebilecek. Ayrıca, önceki versiyonda olduğu gibi çevrimdışı indirme, arka planda oynatma ve YouTube Music Premium gibi avantajlar bu planda yer almıyor olacak.

Google, şimdilik bu planı Avustralya, Almanya ve Tayland’da devreye soktu. Bakalım yeni dönemde bu abonelik modeli ülkemizde de kullanıma sunulacak mı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dönüyor, fiyatlı, geri, lite, müjde, premium, uygun, youtube


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
120 Hz ekran, 8 GB RAM, 5G bağlantı! Uygun fiyatlı vivo T3 tanıtıldı KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 21 Mart 2024 17:48
YouTube Premium Türkiye fiyatlarına yüzde 100'e yakın zam geldi Beatrice YouTube 1 02 Kasım 2023 20:12
YouTube Premium abonesi olan iPhone kullanıcıları için yeni özellikler DeepSilence YouTube 0 11 Nisan 2023 19:50
Honor Pad V8 Pro, Uygun Fiyatlı Tablet İçin Geri Sayım Başladı DeepSilence Tablet Bilgisayar Haberleri 0 25 Kasım 2022 10:29
YouTube Premium Abonelik Fiyatlarına Dev Zam KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 8 23 Ekim 2022 14:18




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net