Forum Logo




Aslan Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Asi Ruh
  • 1 Post By Dolares

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mart 2023, 14:13   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Aslan Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili




Aslan Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili
Www.TrendForum.Net

Aslan Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili!
Aslan kendini el üstünde tutar ve istisnasız herkesten sevgi ve beğeni bekler. Kalbinin güzelliğiyle topladığı sevginin yanında saygınlığı artar. Duygusal ilişkilerinden beklentisi yüksek, memnuniyeti düşüktür. “Hep bana” denen bir ilişkinin sürmesi biraz çekişme, çokça fedakârlık gerektirir. Hayran olunacak insanlardır Aslan’lar; gösterişleri dünyaya yayılır, türlü yetenekleriyle yaptıkları şovlar bolca alkış alır. Aslan ile yaşanacak bir ilişkinin altından kalkması güç olduğu kadar keyiflidir. Öncelikle gerekli olan Aslan’ın kendi elleriyle tacını çıkarıp bir kenara koymasıdır. Peki sonra? Nasıl bir sevgili profili Aslan’ın var olan neşesini katlar, hayatına değer katar?
Egosunu dengeleyecek biri olmalı!

Aslan fikri olsun olmasın her konunun ehli görünmeye, bilgisi olmayan alanda dahi fikir yürütmeye bayılır. Karizması saygın ve entelektüel bir hava katar Aslan’a, o da bu lütfu kullanıp, had, sınır tanımaz! Alanında uzman bir sevgiliyle kimi konularda duracağı yeri öğrenip her alanda en iyisi olmasının mümkün olmadığını anlamaya ihtiyacı olan Aslan, bazen kendinden yetkin kimselerin yanında geri çekilmeyi, ışığını biraz kısıp, sesini alçaltmayı öğrenmeli. Bu sayede Aslan egosunun altını doldurup gelişime açık hale gelebilir, “Aslan olmanın yetmediği yerler de varmış!” deyip çalışmaya koyulabilir.
Monarşisini yıkmalı!

Aslan kimselerin elinin ermediği, gücünün yetmediği yüksek tepelerde, ormanların derinlerinde kurar krallığını ve empatiyi sınırları dışında bırakır. Sözü karar, ağzından dökülen sözcük kırıntısı sorgusuz kanundur! Yaşantısında demokrasiye yer yokken monarşi başattır. Başkasının ne düşündüğünü, nasıl hissettiğini, gönül kırığını, duygusu açıkça ifade bulmazsa anlamaz! Sevgilisi empati konusunda gelişkin, başka insanların fikirlerine kulak vermekte uzman olursa, Aslan eksik olduğu alanlarda kendini geliştirmeye çalışacaktır. Sevgilisi Aslan’a toplumsal bir yapı içinde bireysel yararın yanında halk faydasının da düşünülmesi gerektiğini sıkça hatırlatmalıdır.
Lüks merakını dengelemeli!

Aslan’ın hayatı paylaşacağı kişi oldukça duyarlı, eşit koşullara sahip bireylerin yaşadığı bir toplumun gereklilik değil zorunluluk olduğunu bilen, mağduriyetlere karşı sosyal sorumluluk geliştiren biri olmalı. Aslan çoğu zaman gözlerini kendi gösterişli dünyasından, sahip olduklarından, hayran olduğu kendisinden alıp bakışlarını dış dünyaya çevirmekte gecikir. Kendi yaşamına, ihtiyaçlarına, önceliklerine kapılıp giden Aslan’ın gözü olup biteni görmez olunca, devreye giren sevgili onun gözlerini açıp, gerçek dünyaya çağırmalı.
Ortaklaşa bir yaşamın varlığına inandırmalı!

Aslan yaşamı boyunca hizmet görmeye alışmış, her tür ilişkisinde beklentisini yükseklere koymuştur. Aslan varsa herkes önce onu görmeli, onun arzularına kulak vermeli ve dolayısıyla öncelikle onu mutlu etmelidir. Çünkü kendi gözünde bunu en çok o hak eder. Ancak hayat ortaklaşa bir yaşam alanıdır ve sevgiliyle kurulacak ilişki de bu ortaklığa dahildir. Nihayetinde Aslan iş bölümüne yatkın hale gelmelidir.
Aslan’ın gücünü kontrol altına alabilmeli!

Aslan oldukça enerjik ve varoluşsal olarak lider ruhludur. Tüm bu yeteneklerini daha faydalı bir amaca yönlendirebilmesi için sevgilisinin desteğine ihtiyaç duyar. Sevgilisi güçlü ve elindekiyle ne yapacağını bilen biri olmalıdır ki Aslan’ın kontrolsüz egosuna kopilotluk yapabilsin. Kendinde yarattığı kibri, hiçbir şeyleri kendine yakıştıramayışı, bazen yetenekleri dahilinde harika işler çıkarabileceği işleri farklı nedenlerden dolayı beğenmeyişi kariyerini de sekteye uğratır. Aslan’a önerilen biraz tevazu ve iç sesine katlanma gücüdür. Zira doğru yönlendirişmiş bir Aslan, istemediklerini de başarabilir.
Dolares bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 26 Mart 2023, 15:22   #2
Çevrimdışı
Gold Üye
Yanıt: Aslan Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili




Üzerine 3 TL farkla çikolata sosu lütfen.
Asi Ruh bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aslan, burcunun, olan, profili, sevgili, İhtiyacı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aslan Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 14:12
Aslan Burcunun “En İyi” Özellikleri! Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:30
Aslan Burcunun “En Kötü” Özellikleri! Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 11:29
Yengeç Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:28
Balık Burcunun İhtiyacı Olan Sevgili Profili! Pinkqueen Balık 0 13 Mayıs 2022 22:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net