Forum Logo




Yaz Aşkının Hakkını Veren 3 Burç

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By CaNeRR

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Mart 2023, 09:26   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yaz Aşkının Hakkını Veren 3 Burç




Yaz Aşkının Hakkını Veren 3 Burç
Www.TrendForum.Net

Yazın ortasına geçmişiz, içimiz kıpır kıpır; deniz, kum, güneş hayatımızın tam ortasında, Ege’de bir sahile, Akdeniz’de bir kumsala ya da Yunun adalarındaki plajlardan birine uğramışız… Bu kadar güzel bir tablonun içinde aşk olmadan olur mu? “Bir yaz gecesi rüyası” olarak görülebilecek kalp çırpıntıları, “midemde kelebekler uçuyor” benzetmesiyle gelen heyecan gelip geçici diye hiç ama hiç endişelenmeden kendimizi balıklama atabileceğimiz “yaz aşkı” klişesinin de başlangıç aşaması aslında… Kimileri anın tadını çıkarırken, kimileri de bu kısa vadeli mutluluğu uzatmanın yollarını arıyor. Zodyak’ın o gizemli dünyasındaki bazı burçlarda mevzu bahis yaz aşkı olunca kendini durdurmakta çok zorluk çekiyor. Bir de bazı burçlar varken “yaz aşkını yaşamayı en iyi ben bilirim” diyor…

İkizler

Tatlı dili, konuşkan yapısı ve girişkenliği ile tam bir yaz aşkı adayı olan İkizler burcu, en çok değişkenliğiyle bu duruma adapte olur. Bitip giden ilişkiler canını elbette ki acıtır ancak değişen duruma kolay adapte olması bu ilişkiyi unutmasını da kolaylaştıracak ve yeni aşklara yelken açmasını sağlayacaktır. İlişki sürecinde ise anın tadını çıkartmak onun için hiç de zor değildir. Her gün eğlencenin dibine vuracak, aşkı iliklerine kadar rahatça yaşayacaktır. Veda zamanı geldiğinde de güzel bir hikayenin sonuna geldiğini en kısa sürede kabul etmekte hiç zorlanmayacaktır.

Yay

Girişkenliği ve samimi sohbetiyle karşısındakinin kalbini çok iyi fethetmesini bilen Yay burcunun ağlarına düşmemek özellikle yaz aylarında çok zordur. Sıcak kanlı sohbeti, tatlı gülümsemesi ile ondan hoşlanan sen olsan* bile onun seni etkilemesi kuvvetle muhtemeldir. Özellikle maceraperest yapısı ile yaz aylarında geçen ilişki boyunca her günün farklı ve güzel geçmesini sağlayacaktır. Her güne bir aksiyon, biraz romantizm, biraz da keyifli muhabbetle geçecek bir ilişkiyi kim istemez ki? Üstelik gün gelip de ayrılık başa geldiğinde de çok güzel bir dost edinmiş olmanın haklı gururunu yaşayabilirsin. Uzunca bir süre ara sıra iletişim kurmaya devam edecek ve sohbetiyle verdiği keyfi sürdürmeyi de ihmal etmeyecektir.

Aslan

Aslan burcunun en çok aradığı şey eğlencedir. Onun için bir yaz aşkı kadar eğlenceli başka ne bulabilir ki? Sabahları denizin kenarında güneşle ruhu açılacak, akşamları birbirinden farklı organizasyonlarda eğlencenin dibine vuracaktır. Bir de yanında sevdiği olduğunda keyfine keyif katacaktır. Hem aşkın getirdiği güzel duygularla egosunu pohpohlayacak, hem de bu duygularının en keyifli anını hissede hissede mutlu olacaktır. Oyunun tadı kaçtığında ise çekip gitmesini de iyi bilecek, kendine yeni mutluluklar aramaya başlayacaktır. Tabii gururu kırılmadığı sürece… Zira özgüveni zedelendiğinde sağlam bir kükremenin ardından kendi yolunu bulmayı tercih edecektir. Yine de bir Aslan olarak yaşadığı hiçbir şey için pişmanlık duymayacaktır, merak etmeyin.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 18 Mart 2023, 09:37   #2
Çevrimiçi
MaviRuhluAdam
Yanıt: Yaz Aşkının Hakkını Veren 3 Burç




Yengeç Burcu Yine Yok. Anlaşıldı Bu Yazı'da Yalağuzz Geçireceğizz
Asi Ruh bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşkının, burç, hakkını, veren, yaz


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
bir insanla anlaşabileceğinin işaretini veren şey Beatrice Trend Sözlük 12 21 Nisan 2023 10:41
Hakkını Helal Et Asi Ruh Trend Sözlük 4 19 Mart 2023 20:03
Hayatında İstediğine Rol İstemediğine Yol Veren 4 Burç Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 16 Mart 2023 16:28
Dudaklarını Büzerek Poz Veren Kızlar Asi Ruh Trend Sözlük 5 10 Mart 2023 07:40
Red Bull ve Ferrari gece çalışma hakkını kullandı KoJiRo Formula 1 0 17 Haziran 2022 20:35




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net