Forum Logo




Brad Pitt'li Formula 1 Filminin Adı Belli Oldu

Film tanıtımlarının ve sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 07 Temmuz 2023, 19:51   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Brad Pitt'li Formula 1 Filminin Adı Belli Oldu




Brad Pitt'li Formula 1 Filminin Adı Belli Oldu
Www.TrendForum.Net



Brad Pitt'in isimsiz Formula 1 filminin nihayet bir adı var: Apex. Uzun zamandır yapım aşamasında olan Apple projesi, aksiyon sahneleriyle büyük övgü toplayan "Top Gun: Maverick"in yönetmeni Joseph Kosinski tarafından yönetiliyor. Filmin çekimleri Britanya Grand Prix'sinde gerçekleştirilecek.

Pitt filmde, acemi bir sürücünün pistlerde başarıya ulaşmasına yardımcı olmak için son bir kez geri dönen yaşlı, emekli bir yarışçı olarak rol alacak. ESPN F1 tarafından paylaşılan ilk görselin arka planında sürücü kostümünde daha genç bir Pitt yer alıyor ve karakterinin adının Sonny Hayes olduğunu ortaya koyuyor.



"Apex"te Pitt'in eğiteceği genç yarışçıyı, "Snowfall" yıldızı Damson Idris canlandıracak. Filmin teması, yakında çıkacak olan diğer bir yarış filmi "Gran Turismo"ya oldukça benziyor. Sony'nin "Gran Turismo" filminde başrolleri David Harbour, Archie Madekwe ve Orlando Bloom üstleniyor. Film 11 Ağustos'ta vizyona girecek.

"Top Gun: Maverick"te CGI efektleri olabildiğince az kullanan Kosinski, pratik efektlerle çektiği nefes kesen aksiyon sahneleriyle büyük beğeni toplamıştı. Yönetmen "Apex" için de aynı yaklaşımı benimsediğini şu sözlerle anlatmıştı:

"Gerçek fotoğrafçılığa bu kadar aşık olan insanları görmek benim için neredeyse komik. Gençler bunu pek görmemiş. CGI'nin (bilgisayar tarafından oluşturulan görüntüler) büyük filmlerin bir aracı olmasına o kadar alışmışlar ki, gerçek bir şey çektiğinizde yenilikçi bir his uyandırıyor. Filmin gerçek yarışlara ve gerçek arabalara çekim yapıp onu yakalama yaklaşımı tam olarak budur. Benim için çok büyük ama heyecan verici bir meydan okuma olacak."

Brad Pitt'in filmde kullanacağı araç da ilk kez görücüye çıktı. Pitt, Mercedes tarafından üretilen bu araçla Britanya GP pole pozisyonunu kazanan pilotun yerine formasyon turuna liderlik edecek.



BEYAZPERDE
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Temmuz 2023, 20:02   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Brad Pitt'li Formula 1 Filminin Adı Belli Oldu




Mutlaka izliycem
DeepSilence bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
adı, belli, brad, filminin, formula, oldu, pittli


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Galaksinin Koruyucuları 3 Filminin 12 - 14 Mayıs Gişe Verileri Belli Oldu DeepSilence Sinema Dünyası 0 16 Mayıs 2023 12:43
Brad Pitt, Formula 1 Filmi İçin Sürücü Koltuğuna Geçiyor! DeepSilence Sinema Dünyası 1 08 Mayıs 2023 13:59
Brad Pitt, Dünyanın En Yakışıklı Erkeğini Açıkladı! Beatrice Ünlülerin Dünyası 10 24 Eylül 2022 15:37
Brad Pitt, Hülya Avşar'a benzetildi KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 24 Haziran 2022 21:22
Apple, yeni F1 filminde Brad Pitt'in oynayacağını doğruladı KoJiRo Formula 1 0 09 Haziran 2022 11:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net