Forum Logo




Erkeklerle rahat konuşabilmek için 9 tüyo

Güzellik ve modaya dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By DeepSilence

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Ağustos 2023, 11:36   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Erkeklerle rahat konuşabilmek için 9 tüyo




Erkeklerle rahat konuşabilmek için 9 tüyo
Www.TrendForum.Net



Erkeklerle sohbet ederken rahat olamıyor ya da hangi konulardan bahsetmeniz gerektiğini bilmiyor musunuz? İşte erkeklerle rahat bir şekilde konuşabilmeniz için 9 tüyo...

Ertafında dolanıp duran bir adam var ve onunla ne konuşacağını bilmiyor musun? Ya da etrafında dolanmak istediğin bir adam var ve yine de konuşamıyor musun? İşte erkeklerle konuşmak için birkaç tüyo:

Erkeklerle sohbet ederken net ol
Öncelikle sohbet etmek istediğin erkekle nasıl bir anlamda ilgilendiğini belirlemelisin. Ondan hoşlanıyor musun yoksa bir arkadaş olarak mı görüyorsun, buna karar vermen gerekiyor.

Tanışma faslı
Uzun süredir tanışmak istediğin bir adam varsa ortak arkadaşlarınızdan faydalanabilirsin. Örneğin; kalabalık bir grup içinde bir sohbet sırasında ona bir soru yönelterek tanışma faslını hızlı bir şekilde atlatabilirsin. Sıradan bir konu üzerine bile sıcak bir sohbet geliştirebileceğini unutma. Karşındakinin bir erkekten ziyade bir insan olduğunu anımsarsan işler yolunda gidecektir.

Bir erkekle konuşmayı nasıl ilerletirim
Yeni tanıştığın biriyle sohbeti ilerletmek çoğu zaman zor olabiliyor. Bu aşamada yapılabilecek en iyi şey ortak noktalara odaklanmak. İlgi alanlarını, müzik zevkini, okuduğu kitapları, gezdiği yerleri konuşabilirsin.

Erkekleri soru yağmuruna tutma
Tüm bunları yaparken ilk kez tanıştığın birini soru yağmuruna tutmanın doğru olmayacağını hatırlamalısın. Burada en önemli nokta: Dinlemek. Soru sorup dinleyip, sakince sohbete dahil olabilirsin. Aksi taktirde karşındakini sorguya çekiyormuş gibi görünmek istemezsin.

Eyvah askerlik anıları dinliyorum
Konu konuyu açıyor, dinledikçe sohbet koyulaşıyor ve askerlik anılarına sıra geldi... Masadan kalkıp "Çok işim var. gitmem lazım..." dersen çok yanlış anlaşılabilir. Burada yapman gereken; ilk anısını anlattıktan sonra sabırla beklemen. İkinci anıyı dinlemek istemiyorsan sırf ondan hoşlandın diye yalandan tebessümlerle konuşmaya dahil olma. Dikkatinin dağıldığını ona hissettirebilirsin. Örneğin askerlik anılarının orta kısmında lavaboya gitmen gerektiğini söyleyip masadan kalkabilirsin. Bu sırada lavaboda biraz zaman geçirsen iyi olur. Onun için de düşünme fırsatı doğar. Yok hala anlamadı ve o çok komik çavuşu anlatmaya devam mı ediyor?Sıkıldığını belli etmenin başka yollarını arasan iyi edersin.

Ben sadece arkadaş olarak kalmak istiyorum
Arkadaşlık ilişkinizden memnunsun fakat onun senden duygusal anlamda beklentileri var... Arkadaşını kaybetmek istemiyorsun yüksek ihtimalle. Bu mümkün değil ne yazık ki. Bir taraf ilişkiyi başka bir yöne taşımak istiyorsa, o artık masum bir arkadaşlıktan beklentilerle dolu bir arkadaşlığa doğru ilerliyor demektir. Yapacağın en doğru şey durumu ona açıkça ifade etmektir. Böylece gerçekten değer verdiğin bir insanı beklentilerle dolu bir bilinmeze sürüklememiş olursun.

Erkeklere ısrarcı olmayın
Bu durum ilişkilerdeki en büyük çıkmazdan birisi. Bir tarafın fazla ısrarcı olması diğer tarafta kaçınılmaz bir baskı oluşturuyor. Sürekli ilgi odağı olmak boğucu ve korkutucu gelebiliyor. İlk sohbetleri yaptıktan sonra geri çekilmeniz gerekiyor. Zamana bırakmak ve gizem uyandırmak en güzel yollardan birisi... Yani sürekli arayıp sormayın.

Telefonlarıma cevap vermiyor
Bu noktada söylenebilecek tek şey şu: Daha fazla diretmeyin. Çok önemli ve elzem bir durum yoksa genellikle birçok insan telefonlarını bir uzuv gibi yanında taşıyor. Aramalarına geri dönmüyor, günlerce ondan haber alamıyorsan bırak gitsin. Olmayınca olmuyor.

Peki şimdi ne olacak
Arkadaş olarak iyi anlaştınız ve bu süreden sonra aranızda neler olacağını düşünüyorsan bir süre daha beklemen gerekiyor. İstersen ilk adımı sen atabilirsin. Bir akşam kahve içmeye davet ederek daha çok zaman geçirebilirsin.

kadınvekadın
Beatrice bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 02 Ağustos 2023, 13:44   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Erkeklerle rahat konuşabilmek için 9 tüyo




tüyoya gerek yok gelin ben sizi yılan ederim
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 02 Ağustos 2023, 14:04   #3
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Erkeklerle rahat konuşabilmek için 9 tüyo




Bence doğal olum ben doğal seviyorum.
__________________
Kahrolsun psikolojisi düzgün insanlar!
Yaşasın tam bağımsız ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar!
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 02 Ağustos 2023, 14:06   #4
Çevrimiçi
Yanıt: Erkeklerle rahat konuşabilmek için 9 tüyo




Ben rahat konuşmak istemiyorum onu napıcaz
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 21 Kasım 2023, 19:28   #5
Çevrimiçi
Raiden
Yanıt: Erkeklerle rahat konuşabilmek için 9 tüyo




Bunu yapan kadınlar harbi kadındır,denk gelmeniz dileğiyle.
__________________
Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erkeklerle, için, konuşabilmek, rahat, tüyo


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sinirlenince sevenlerini çok rahat kıran insan DeepSilence Trend Sözlük 3 31 Temmuz 2023 19:01
Süper rahat burçlar DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 3 30 Temmuz 2023 23:35
Yanında en rahat olduğun kişi kim ? Sır Trend Sorular 14 05 Haziran 2023 18:52
Evinizin en çok neresinde rahat ediyorsunuz? xena Trend Sorular 9 06 Mayıs 2023 10:35
Sabancı'nın"İnsanın rahat ve mutlu yaşabilmesi için milyar dolarlara ihtiyaç yok, 50-100 milyon dolar yeter." açıklaması Beatrice Trend Sözlük 2 08 Ocak 2023 02:50




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net