Forum Logo




Deep Web


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Regex

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Mart 2023, 11:01   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Deep Web




Deep Web
Www.TrendForum.Net

Trend Sözlük
Upuzun linkleri olan ve belirli tarayıcılar ile girilebilen ve vahşet,sapıklık,uyuşturucu içeren internetin %90 'lık kısmını oluşturduğu iddaa edilen kısım.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 24 Mart 2023, 11:12   #2
Çevrimiçi
“En büyük servet, itibardır.”
Yanıt: Deep Web




Deep web ile Dark web'i karıştıranlar vardır bir de. R10.net'i deep web'e dahil etmek istiyor musunuz? Arama motorlarınca indexlenmesini engelleyin. Alın size deep webin bir parçası olduk. Aradaki farkın anlaşılması lazım, deep-dark; azıcık İngilizcesi olan bunu çözer. Deep Web'de gizli bilgilere ulaşacam, silah alacam, kiralık katil tutacam beyinlere sesleniyorum. Kullandığınız maddeden bana da versenize. Ne güzel uçuyorsunuz Tor Browser kullanıp güvendeyim, izlenemem diyenlere de seslenelim biraz güzel olmaz mı? Deep Web'i geç zaten oradan bir şey çıkmaz.

Dark Net'e tor ile bağlan, IP filtreleme yap, yönlendirme yap 20 proxy sunucusundan geç. Ne akıllı bir hekırsın sen bebeğim? Mucururum seni. <3 Ulan ADSL veya Fiber kullanıyorsun ona takılma, sen daha google.com.tr'ye bir paket gönderdiğin anda önce internet servis sağlayıcıdan geçiyorsun. Orda bi güzel yazıyor seni log dosyasına. Aaa VPN kullanıyor, hele bunun VPN'e bağlanırken kullandığı real ip adresini de bi loglayalım.

Diyeceğim o ki boş işlerle uğraşmayın, bir şeyler geliştirmeye çalışın.
Asi Ruh bunu beğendi.
__________________
  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
deep, web, weeb


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Deep Fresh Makyaj Temizleme Mendili KoJiRo Saç ve Makyaj Dünyası 0 28 Şubat 2023 21:44
Hoş Geldin Deep Bahtiyar Aramıza Hoş geldin 10 29 Ocak 2023 09:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net