Forum Logo




Marmaray’da intihar eden 20 yaşındaki gencin mektubu

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree6Beğeniler
  • 2 Post By ihaveanidea
  • 1 Post By DELibaL
  • 2 Post By Bahtiyar
  • 1 Post By gupse

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mayıs 2023, 09:20   #1
Çevrimdışı
Marmaray’da intihar eden 20 yaşındaki gencin mektubu




Marmaray’da intihar eden 20 yaşındaki gencin mektubu
Www.TrendForum.Net




Bugün (15 Mayıs) akşam saatlerinde Marmaray Yenikapı istasyonunda bir genç intihar ederek yaşamına son verdi.


Gencin intihar etmesinin ardından lisesinden bir arkadaşı mektubunu Twitter’da “baselkanir” isimli kullanıcıya ulaştırdı. Kullanıcı intihar eden gencin 20 yaşında lise son sınıfta olmasının sebebinin ise yaşadığı sorunlardan dolayı olduğunu söyledi.


“Yoruldum, gençliğimi çaldılar. AKP’ye ve destekleyenlere hakkımı helal etmiyorum” ifadelerinin geçtiği mektup şu şekilde:




Yoruldum. 20 yaşındayım. Bütün gençliğimi çaldılar, artık yoruldum. Demokrasi nedir bilmiyorum, Atatürk’ü çok özlüyorum, Kılıçdaroğlu’nun bu ülkeyi tekrar yaşanabilir bir konuma getireceğine inanıyordum. Ama önüne her türlü engeli koyuyorlar. Bir kadın olarak hiçbir zaman özgür hissetmedim. Ailem beni her türlü desteklese de ben özgür hissetmedim. 2 yıldır psikolojik destek görüyorum. Çocukken de bozuktu. Bu ülkenin insanı yüzünden çocukluğumu yaşayamadım, gençliğimi yaşayamadım. Bir ders kitabı alıyorum 200 lira. Bir …. alıyım diyorum 1000 lira. Markete gideyim diyorum, cebimden en az 300 lira gidiyor. Psikoloğa gidiyorum 1000 lira. Psikiyatriste gidiyorum 1000 lira ilaç parası. Biraz kendime bakayım diyorum spor parası. Biraz giysi alayım diyorum para. Babam sabah dörtlerden akşam sekizlere kadar çalışıyor bizim için. Yazık değil mi ona? Annem çalışıyor ama aldığı parayı biriktirse ölene kadar bir ev alamaz. Etek giyiyorum. Erkek kadın demeden herkes bana bakıyor. Ben Atatürk genciyim. Özgürlüğümü bir tek ölüm alır. AKP’ye ve destekleyenlere hakkımı helal etmiyorum. 20 yaşındayım, elimde hiçbir şey yok. Ne bir birikim ne kültürel anlamda. Ailemden özür diliyorum. Sizi çok seviyorum. Lütfen beni iyi hatırlayın. Benim ideallerimi unutmayın. Sevgilim lütfen kendine iyi bak seni seviyorum. Melisa tek arkadaşım sensin seni seviyorum. Beni unutmayın ben çok acı çektim.








__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Mayıs 2023, 09:23   #2
Çevrimdışı
Platin Üye
Yanıt: Marmaray’da intihar eden 20 yaşındaki gencin mektubu




seçimin sonucu ne olursa olsun, bir gün bu aziz ve kutlu toprakları akp'den ve siyasal islamdan temizleyeceğiz.
Dua ' ve aXi bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Mayıs 2023, 09:53   #3
Çevrimiçi
Zehirlidir uzak durun
Yanıt: Marmaray’da intihar eden 20 yaşındaki gencin mektubu




Benim psikolojimde bundan farksız...
Dua ' bunu beğendi.
__________________
Vazgeçilmez değilim, değilsin, değilsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Mayıs 2023, 10:01   #4
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Marmaray’da intihar eden 20 yaşındaki gencin mektubu




Söyleyecek söz bulamıyorum. Usulca konudan çıkmak içime sinmedi. Siyasal islamcılığı istemiyoruz. Bilime yönelmek varken hep din tüccarlığı peşindeler. Ve bunu destekleyen milyonlar var.

Şu ülkenin şeriatla yönetilen ülkelerden farkı nedir? Tek fark daha modern haliyle yönetiliyor. Aslında içimdekileri döksem çok şey yazarım ama gerginlik yaratmak istemiyorum.

Üzücü bir olay.
ihaveanidea ve Dua ' bunu beğendi.
__________________
- Fazla "fedakarlık" fazla "vefasızlık" getirir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 16 Mayıs 2023, 10:11   #5
Çevrimiçi
Diamond Üye
Yanıt: Marmaray’da intihar eden 20 yaşındaki gencin mektubu




İntihar eden genc icin üzgünüm fakat onun yasından daha kücük bir yaşta cok daha zorluklar yasadım ve zerre aklimdan intihar gecmedi.benim babamda işci emeklisi biri ve aylarca grev yaptiklarini biliyorum ve aylarca evde tek cesit yemek yedigimizi biliyorum..annemde ev hanımı calismiyordu sıkıntiysa sonuna kadar yasadık.benim yaşımda olan kimselerin cocuklugunda ve gencliğinde maddi sıkıntı yasamayanı azdır..Burda asıl sorun o gencin inanc eksikliği tutunacak bir dalının olamayısı.
Surda detaylandiramayacağim cok konu var yazık olmus sadece.
Dua ' bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
eden, gencin, intihar, marmaray’da, mektubu, yaşındaki


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ayrılık durumunda intihar etmek ile tehdit eden sevgili Rima Trend Sözlük 4 10 Haziran 2023 17:22
Roaccutane onlarca gencin intiharına neden oldu: Türkiye'de de kullanılan ilaç için kritik uyarı Zeytin Sağlık Haberleri 1 10 Mayıs 2023 11:40
Üsküdar'da tacize uğradığını iddia eden 15-16 yaşındaki genç kız bakkalı bıçakladı BBQ SAUCE Ülkemizden Haberler 1 17 Nisan 2023 10:42
Yaşlılığı tersine çevirmek mümkün mü?: 45 yaşındaki CEO, 18 yaşındaki akciğerlere ve 28 yaşındaki bir cilde sahip oldu Zeytin Dünyadan Haberler 2 30 Ocak 2023 15:19
Marmaray Yenikapı durağında bir genç, kendini trenin önüne atarak intihar etti.. Beatrice Ülkemizden Haberler 0 21 Ekim 2022 16:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net