Forum Logo




17 gündür her yerde aranan genç kadın polisi arayıp "Beni aramayın" dedi

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Time

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Eylül 2023, 16:32   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
17 gündür her yerde aranan genç kadın polisi arayıp "Beni aramayın" dedi




17 gündür her yerde aranan genç kadın polisi arayıp "Beni aramayın" dedi
Www.TrendForum.Net

Isparta'da cep telefonunu tamir ettirmeye giden Simge Nur Ö., ortadan kayboldu. Ailesi kayıp başvurusunda bulunduktan sonra polisi arayan Simge Nur, iyi olduğunu ve aranması için bir sebep bulunmadığını söyledi. Ancak ailesi hala ondan haber alamadığı için endişeli.

Isparta'da 17 gün önce cep telefonunu tamir ettirmeye gideceğini söyleyip ayrılan evli ve 1 çocuk annesi Simge Nur Ö. (22) ortadan kayboldu. Ailesi kayıp başvurusunda bulunduktan 3 gün sonra polisi arayan Simge Nur, iyi olduğunu ve aranması için bir sebep bulunmadığını söyledi. Simge Nur'dan bir daha haber alamadıklarını belirten anne Nafiye Özkan, "Sağ olduğunu biliyoruz ama nerede yatar, nerede yer, içer bilmediğimiz için içimiz hiç rahat değil" dedi.


Isparta'da 29 Ağustos günü öğle saatlerinde, sebze sattığı halk pazarındaki tezgahtan cep telefonunu tamir ettireceğini söyleyerek ayrılan Simge Nur Ö.'den bir daha haber alınamadı. 2019 yılında evlenen ve merkeze bağlı Aliköy'de eşi, 3 yaşındaki çocuğu ve eşinin ailesiyle yaşayan Simge Nur Ö. için aile polise kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan incelemede Simge Nur Ö.'nün kaybolduğu gün saat 13.00 sıralarında Belediye İşhanı çevresinde olduğu güvenlik kameralarından tespit edildi. Bu saatten sonra Simge Nur Ö.ye ulaşılamadı. Kaybolduktan 3 gün sonra polis merkezini arayan Simge Nur'un sağlık durumunun iyi olduğunu ve aranması için sebep bulunmadığını söylediği öğrenildi.
"ÇOCUĞUNU BIRAKARAK KAÇMASI OLACAK ŞEY DEĞİL"

Simge Nur'un annesi Nafiye Özkan, kızının ailevi hiçbir sorunu bulunmadığını belirterek, "Kızımın çocuğunu bırakarak kaçması olacak şey değil. O gün pazarda satış yapacağı için 3 yaşındaki torunumu bana bırakmıştı. Öğleden sonra kayboldu. O günden bu yana haber alamıyoruz" dedi.

"ANNENE, BABANA, YAVRUNA ACI KIZIM"

Kızının kaybolduğu günden bu yana gözyaşı döktüğünü ve hastalandığını kaydeden Nafiye Özkan, "Kızım sen kaybolduğun günden bu yana deli divane oldum. Yüreğime bir kor ateş düştü. Sen de annesin, şu an evladından uzak olmanın ne kadar zor olduğunu kendin de biliyorsun. Bir hata yapmış olabilirsin. Bu hatandan dolayı seni cezalandıracak değiliz. Her neredeysen çık gel. İster baba evine, istersen kendi yuvana. Bırakıp gittiğin bu küçük yavruya, her gün gözyaşı döken annene, gözyaşlarını içine akıtan babana acı yavrum. Bizi merakta bırakma. Ne hata işlersen işle sen bizim evladımızsın. Dön gel kızım" diyerek gözyaşı döktü.
EMNİYETİ ARAYIP 'İYİYİM' DEDİ

Nafiye Özkan kayıp başvurusunda bulunduktan 3 gün sonra kızının polis merkezini arayıp, sağlık durumunun iyi olduğunu ve aranması için bir sebep bulunmadığını söylediğinden bahsederek, "En azından sağ olduğunu biliyoruz ama nerede yatar, nerede yer, içer bilmediğimiz için içimiz hiç rahat değil. Kızımı görenlerin, tanıyanların insanlık namına bizlere haber vermesini istiyoruz" dedi.
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Eylül 2023, 17:49   #2
Çevrimdışı
Platin Üye
Yanıt: 17 gündür her yerde aranan genç kadın polisi arayıp "Beni aramayın" dedi




anneyi babayı üzmek ne kadar kolay değil mi
insan çocuğuyla da imtihan oluyor işte
Beatrice bunu beğendi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Eylül 2023, 23:56   #3
Çevrimiçi
Yanıt: 17 gündür her yerde aranan genç kadın polisi arayıp "Beni aramayın" dedi




Yazık Allah akıl fikir versin
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aranan, arayıp, beni aramayın, dedi, genç, gündür, kadın, polisi, yerde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"İnsanlar genelde işleri düştüğünde beni arayıp, sorarlar." cümlesine katılıyor musun ? Sır Trend Sorular 2 22 Mart 2023 21:20
Sigara Paketten Kafayı Uzattı "Yanayım Mı Abi?" Dedi Asi Ruh Trend Sözlük 1 09 Mart 2023 17:49
"Uyuşturucu" tartışması alevleniyor! Soylu "İspat etmezsen namertsin" dedi Zeytin Ülkemizden Haberler 1 01 Kasım 2022 16:43
Russell: "Mercedes istediğimiz yerde değil" KoJiRo Formula 1 0 18 Haziran 2022 08:03
Russell: "Fırsat çıktığında, onu almak için doğru yerde olmalısınız" KoJiRo Formula 1 0 12 Haziran 2022 18:46




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net