Forum Logo




İstanbul'da başıboş köpeklerden kaçarken ayağını kırdı

Ülkemizden son dakika gelişmelere en sıcak haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By KoJiRo

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Ağustos 2024, 20:51   #1
Çevrimdışı
İstanbul'da başıboş köpeklerden kaçarken ayağını kırdı




İstanbul'da başıboş köpeklerden kaçarken ayağını kırdı
Www.TrendForum.Net

Büyükçekmece’de futbolcu olma hayali kuran 10 yaşındaki Deniz Ilgar Bal, parktan eve dönerken sahipsiz köpeklerin saldırısından kaçmaya çalıştı ve bacağı kırıldı.

Büyükçekmece ilçesi Hürriyet Mahallesi Kartanesi Sokak’ta yaşayan 10 yaşındaki Deniz Ilgar Bal, parktan eve dönmek isterken sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı.

Peşinden koşan köpeklerden korkan Bal, dengesini kaybederek dizini demir kapıya vurdu. Çarpmanın etkisiyle bacağı kırılan 10 yaşındaki çocuk, babası tarafından hastaneye kaldırıldı.

10 yaşındaki çocuğun bacağı, hastanedeki ilk müdahalenin ardından alçıya alındı.

FUTBOLCU OLMAK İSTİYORDU

Futbolcu olma hayali kuran Bal’ın tedavi olduğu hastanedeki doktorlar, bacağın riskli bir noktadan kırıldığını ve düzgün kaynamama ihtimali olduğunu söyledi.

Amatör ligde oynayan ve profesyonel futbolcu olma hayalleri kuran Bal, bir an önce bacağının iyileşmesini ve yeşil sahalara geri dönmek istediğini söyledi.

"SPORCU OLACAKTI, DİZİ ÇOK KÖTÜ YERDEN KIRILDI"

Aynı bölgede daha önce de sürekli köpeklerin kovaladığını ifade eden Kenan Bal, “Parkta köpekler kovalamış. Kaçmaya çalışırken bacağını dizinin altından kapıya vurmuş ve bacak kırılmış. Dizleri yara içinde. Götürdüm iki gündür hastanedeyiz. Dizinin altından çok tehlikeli bir yerden kırılmış. Köpekler sürekli bunları kovalıyormuş ve sabahta kovalamışlar. Öğleden sonra 3 buçuk gibi tekrar kovalamışlar.

Kendini korumak için bir siteye girmeye çalışırken dizini kapıya vurmuş. Daha önce de sürekli köpekler kovalıyordu. Çocuğum spor okuluna gidiyor. Futbolcu olmak istiyor. 3- 4 yıldır okula gidiyor. Sporcu olacaktı ama dizi çok kötü yerden kırıldı. Amatör ligde oynadı. Doktorlar çok tehlikeli bir yer inşallah düzgün kaynar dedi.” diye konuştu.



"İYİLEŞİP SAHALARA ÇIKMAK İSTİYORUM"

Futbolcu olma hayalleri kuran ve bacağını kıran 10 yaşındaki Deniz Ilgar Bal, “Arkadaşlarımla parkta oyun oynuyordum sonra birden eve doğru gelirken köpek çalılığın arkasından bizi kovalamaya başladı. Ben kendimi korumak için siteye girerken, dizimi çarptım ve kırıldı. Daha önce de çok kovaladı ve yanından geçen herkese saldırıyor. Futbolda amatör ligde oynuyordum inşallah iyileşir. Futbolcu olmak istiyorum.” diye konuştu.



Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)
Beatrice bunu beğendi.
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ayağını, başıboş, kaçarken, kırdı, köpeklerden, İstanbulda


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Devrim Yakut ayağını kırdı! Ünlü oyuncuyu Camdaki Kız dizisindeki arkadaşları evinde ziyaret etti KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 16 Ocak 2024 20:08
Eşiniz'in Ayağını Yıkarmısınız ? Sır Trend Sorular 32 21 Kasım 2023 18:43
Sevgilisinin Ayağını Yıkayan Erkek Asi Ruh Trend Sözlük 7 08 Haziran 2023 15:36
Müteahhit Marmaris açıklarında tekneyle kaçarken yakalandı xena Ülkemizden Haberler 0 16 Şubat 2023 14:14
SON DAKİKA | Rönesans Rezidans’ın müteahhitleri havaalanında kaçarken yakalandı. Beatrice Ülkemizden Haberler 3 14 Şubat 2023 00:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net