Forum Logo




Yengeç Burcunun Hayat Mottosu


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 2 Post By Asi Ruh

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Mart 2023, 16:02   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yengeç Burcunun Hayat Mottosu




Yengeç Burcunun Hayat Mottosu
Www.TrendForum.Net

Yengeç Burcunun Hayat Mottosu:
Su grubu burçlarının hepsinde vardır bir duygusallık. Akrep belki biraz daha kontrolcü, balık biraz daha naif. Yengeç ise en hassasları. Tamamen hislerine göre hareket eder, karşısındaki insana kollarını tamamen açar. Gözü başkasını görmez, kalbine asla söz geçiremez. Bazen geçmişe takılı kalsa da sonunda kendini yine kalbinin götürdüğü yerde bulur. Hayat mottosunu da işte tam olarak bu söz oluşturur!

Klasik bir Yengeç burcu bağlantıda olduğu her şeyle arasında duygusal bir iletişim kurar. Sahip olduğu her şeyi önüne serer, yardımseverliğini sonuna kadar gösterir. Anaç yapısından kaynaklı olacak ki merhametlidir, korur kollar. Empatik davranır, sezgileriyle konuşur. Biraz geleneksel bir yapısı da var tabii. O da sevgili Yengeç’i rasyonelizmden, pragmatizmden uzaklaştırıyor; ikilemde kaldığı konularda beynini değil kalbinin sesini dinlemesine neden oluyor. Bütün bu özellikler onun çok daha hassas, içe dönük ve kırılgan biri olmasında büyük roller oynuyor.

Bazen bile bile lades yapıyor, bazen hayatının en kötü tercihlerini. Fakat en azından pişmanlığını diğerleri kadar derin yaşamıyor. Neden mi? Çünkü tercihlerini kendi yapıyor; başkasının sözüyle, etkisiyle, baskısıyla değil, içinden geldiği gibi davranıyor. Bazen yalnız kalıyor, kalbinin derinliklerine doğru uzun bir yolculuğa çıkıyor. Kendiyle hesaplaşıyor, vermesi gereken kararları sorguluyor. Mantığıyla hareket edip bardaktaki suyu boca etmek yerine şansını sonuna kadar zorlayıp yüreğinin sesini dinliyor. “Daha ne kadar üzülebilirim, bundan daha kötü ne olabilir, ne kaybederim?” sorularını soruyor belki de. Ya da işin işinden çıkamadığı zamanlar oluyordur. Kim bilebilir? Özetle, Yengeç burcu insanı “kendine göre” en doğru kararı veriyor. Hayat mottosunu dibine kadar yaşıyor! Tabii şunu da dip not düşmek lazım: Annelerinin sözlerinden çıkabildikleri müddetçe!
gupse ve Fiona bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 25 Mart 2023, 17:36   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: Yengeç Burcunun Hayat Mottosu




Fazlasiyla empat bir yengeçim bu beni zaman zaman yoruyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunun, hayat, mottosu, yengeç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İkizler Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:55
Boğa Burcunun Hayat Mottosu Asi Ruh Boğa 0 24 Mart 2023 12:55
Akrep Burcunun Hayat Mottosu Pinkqueen Akrep 0 14 Mayıs 2022 04:19
Oğlak Burcunun Hayat Mottosu Pinkqueen Oğlak 0 13 Mayıs 2022 23:24
Balık Burcunun Hayat Mottosu Pinkqueen Balık 0 13 Mayıs 2022 22:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net